Welkom bij Piano Select Zwijndrecht

Heeft u interesse in het kopen, stemmen of onderhoud van uw piano in Bleskensgraaf? Dan bent u bij Piano Select aan het juist adres! Op deze pagina vertellen wij u graag meer over ons allround pianobedrijf.

Onze showroom is eenvoudig bereikbaar vanuit Bleskensgraaf, en wij rekenen geen voorrijkosten voor stembeurten en onderhoud aan huis.

KWALITEIT, VAKMANSCHAP & SERVICE

Piano Select staat voor hoge kwaliteit instrumenten, duurzaam en betrouwbaar. Dat is namelijk belangrijk om een goede speeltechniek op te ontwikkelen. Bij ons zult u voornamelijk Japanse instrumenten vinden. Van de nieuwste Kawai piano’s & vleugels tot gereviseerde Yamaha en andere merken piano’s en vleugels.

Omdat wij al deze werkzaamheden met ons eigen team uitvoeren, kunnen wij u uitgebreid adviseren en uitleggen waar u op kunt letten bij aanschaf van een piano of vleugel. U heeft bij ons geen contact met een verkoopmedewerker, maar met pianotechnici vol passie die daarnaast actief zijn als pianodocent. Zo beschikken wij over veel vakkennis en ervaring met uw speelsituatie.

Benieuwd naar meer informatie over ons bedrijf? Lees meer…

Piano kopen Bleskensgraaf

Piano Select staat voor kwalitatieve instrumenten. Zo zijn wij dealer van nieuwe Kawai piano’s en vleugels. Deze instrumenten met revolutionair design worden gekenmerkt door een zeer verfijnde speelaard en prachtig warme klank. Zo is Kawai met hoge kwaliteit instrumenten tegenwoordig een volwaardig concurrent van Yamaha!

Daarnaast hebben wij een groot aanbod occasion piano’s & vleugels van Yamaha, Kawai, Petrof, Rosler, Fazer, August Forster en andere merken. Deze instrumenten hebben een grote onderhoudsbeurt of revisie ondergaan door onze eigen vakmensen. Meer over onze werkzaamheden vindt u hier.

PianoSelect aanbod

Piano stemmen Bleskensgraaf

Uw piano heeft minimaal 1 keer per jaar een stembeurt nodig, voor jonge of minder stabiele instrumenten zijn 2 stembeurten per jaar nodig. Ook als uw piano of vleugel maar weinig bespeeld wordt. De schommelingen in relatieve luchtvochtigheid van de ruimte hebben namelijk de grootste invloed op de stemming van uw instrument. Het krimpen en zetten van het hout zorgt ervoor dat de spanning op de snaren hoger of lager wordt en de piano ontstemd. Als een piano langere tijd niet gestemd is, moet deze vaak zover verhoogd worden dat er rek op de snaren komt die de piano binnen enkele weken alweer ontstemd. Dat is de reden dat een piano minimaal 1 keer per jaar gestemd moet worden.

Stemtarief

Piano & vleugel Bleskensgraaf

€ 90,-

Wat klanten over ons zeggen

Piano onderhoud en reparatie Bleskensgraaf

Piano Select Zwijndrecht voert ook onderhoud- en reparatiewerkzaamheden voor uw piano & vleugel aan huis uit! Dit kan gaan om een piano of vleugel stemmen, polijsten, onderhoud en intoneren van de hamerkoppen, vervangen van asjes (verkernen), het soepel maken van het mechaniek, repareren van pedalen. Elk jaar voeren wij ruim 60 onderhoudsbeurten en revisies uit, zowel aan instrumenten voor de verkoop als instrumenten van klanten. Dit kan gaan van het bespeelbaar maken en afregelen van een instrument, tot een grote revisie waarbij we de zangbodem opnieuw lakken, opnieuw besnaren en hamerkoppen vervangen. Lees via de knoppen hieronder over verschillende voorbeeldwerkzaamheden, of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

De webshop

Silent systeem inbouw aan huis

Uw akoestische pianogeluid uitzetten, en met behulp van een hoofdtelefoon verder spelen? Dat is mogelijk met een silent systeem! Met een silent piano speelt u zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

Piano Select biedt ook de mogelijkheid om een Genio Silent systeem in uw huidige piano in te bouwen. Dit doen wij bij u thuis. Op die manier voorkomt u dat u uw piano een paar dagen kwijt bent, met bijbehorende hoge transportkosten. Door onze werkwijze hebben wij het Silent systeem vaak al binnen 3 uur geïnstalleerd, afgeregeld en gekalibreerd!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Genio Silent systeem in uw huidige piano? Alle Yamaha U series en vele vergelijkbare piano’s boven de 115cm zijn geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Genio silent systemen