Piano/Vleugel nieuwe lak

Is uw piano beschadigd, of past deze niet meer in uw interieur? Wij kunnen uw piano of vleugel van nieuwe lak voorzien! Hierin bieden wij meerdere mogelijkheden aan.

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

Nieuwe lak mat geverfd

v.a. € 600,-

De voordeligste manier om uw piano of vleugel van nieuwe lak te voorzien is door deze door ons te laten lakken. Wij staan bekend om onze expertise hierin, en krijgen regelmatig verraste reacties om de hoge mate van afwerking op deze wijze. Het voorwerk is het belangrijkste bij het verven van een piano of vleugel. Daarnaast is de combinatie van primer en lak en het zorgvuldig aanbrengen belangrijk.

Bij bepaalde negatieve UV-lichtval kunnen lichte lakstrepen nog te zien zijn. Ook kunnen er hier en daar nog kleine stofjes zichtbaar zijn. In de woonkamer en meeste ruimtes is dit niet zichtbaar, en ziet het eruit als een gespoten piano. We lakken het instrument netjes tot achter het frame, en voorzien deze van nieuwe siervilten.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.

Nieuwe lak mat gespoten

V.a. € 1100,-

Een piano of vleugel in nieuwe lak gespoten geeft het mooiste resultaat. Wij bereiden de piano in onze werkplaats helemaal voor waarna deze in een meubelspuiterij gespoten wordt waar onze collega ook werkzaam is. We dekken de piano netjes af om te zorgen dat de lak alleen op de gewenste plekken komt. Ook tussen de lagen door wordt de piano netjes geschuurd en afgewerkt voor een strak resultaat. Siervilten worden netjes vervangen zodat de piano of vleugel er weer helemaal mooi bij staat.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.

Fazer 108 piano 47328
Kawai K-200 ATX4 silent piano

Nieuwe hoogglans lak

v.a. € 3000,-

Een nieuwe hoogglans lak is het meest arbeidsintensief. Deze wordt in kleur gespoten en met een transparante lak afgewerkt. Tussen de lagen door moet geschuurd worden, en als alle lagen zijn aangebracht moet het instrument helemaal naar hoogglans geschuurd en gepolijst worden. De kunst is om een mooie vlakke en spiegelende laag te realiseren. Dit arbeidsintensieve werk is ook het verschil in prijs. Het spuiten wordt uitbesteed aan een specialistische spuiterij in hoogglans lakken.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.