Toetsbeleg vervangen

V.A. € 400,-

Toetsbeleg is in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Wij kunnen verkleurd of beschadigd toetsbeleg vervangen tijdens het reviseren. Dit kan met toetsbeleg van een specifiek merk, of met een universeler toetsbeleg worden gedaan in verschillende tinten. Ook de opbouw van zwarte toetsen kunnen we vervangen. Belangrijk bij alle soorten toetsbeleg is de afwerking. Elk toetsbeleg is breder dan de toets, en moet netjes op maat gemaakt worden zodat het mooi gelijk loopt met de toets en de juiste vorm krijgt. Ook belangrijk is de hoogte van het beleg. Soms moet er iets van de toets afgefreest worden om op dezelfde hoogte als het oude toetsbeleg uit te komen.

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

piano vervangen toetsbeleg reparatie toetsbeleg

Toetsbeleg reparatie

V.A. € 30,-

Het kan ook zijn dat er een enkele toets kapot of beschadigd is. Afhankelijk van het toetsbeleg wat op de piano zit zijn er verschillende reparaties nodig.

Ivoren toetsbeleg mag niet meer gebruikt worden. Dit kunnen we wel in goede conditie houden tijdens een onderhoudsbeurt, door de schuren, polijsten en te bleken. Bij missende stukjes ivoor hebben we een vervangende soort namaak-ivoor wat we kunnen gebruiken voor reparaties.

Ook kunststof toetsbeleg wat bekrast is kunnen we schuren en polijsten voor weer een mooi en glad resultaat. Toetsbeleg wat door de jaren heen vuil geworden is kunnen we ook enkel polijsten voor weer een glad en schoon resultaat. Bij kunststof toetsbeleg is het vaak ook mogelijk om een enkele toets te vervangen. Wij hebben toetsbeleg in meerdere kleuren op voorraad.

Kosten

Graag kijken we met u mee wat qua reparatie aan uw instrument mogelijk is, afhankelijk van uw eisen en doel. Neem contact met ons op, mogelijk met foto’s van uw situatie, om te kijken naar de mogelijkheden.

Vaste tarieven

Inspectie en advies*€ 50,-
Tarief losse werkzaamheden€ 60,- per uur
Voorrijkosten buiten 30km€ 0,60 per km
* Prijs voor taxatie, of ter inspectie en advies voorafgaand aan onderhoudswerkzaamheden of inbouw van een silent systeem. Deze kosten komen te vervallen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

TIP: Combineer werkzaamheden voor een mooie aanbiedingsprijs!