Lakreparatie

V.a. € 180,-

Heeft u een diepe kras of deuk in uw pianolak, of zelfs een ontbrekend stukje lak? Wij voeren ook spot repairs uit aan piano’s met polyesterlak! We frezen de beschadiging rondom uit, en gieten hier weer nieuw zwart polyestermengsel in. Dit wordt gelijk gemaakt met de lak daaromheen, waarna het onderdeel gepolijst wordt.

Het is een nauwkeurige reparatie, die zeer precies moet worden uitgevoerd. Niet nauwkeurig genoeg frezen, het nieuwe polyestermengsel niet op de juiste temperatuur, een fout met het schuren of polijsten; het zijn allemaal factoren om een kleine lakreparatie te laten mislukken.Door onze specialisatie op dit onderdeel kunnen wij lakreparaties vakkundig uitvoeren.

Is een lakreparatie zichtbaar? Ja, bij bepaalde lichtval of heel korte afstand kan een kleurverschil of licht lijntje van de reparatie te zien zijn. Of in een spiegelgladde reflectie ziet u een kleine afwijking in de weerspiegeling. Op bovenkleppen kan dit soms wat meer zichtbaar zijn vanwege de lichtval, op verticale delen zijn de reparaties voor het blote oog over het algemeen niet waarneembaar. Neem contact op voor meer informatie!

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

Piano lakreparatie voor
Piano lakreparatie voor
Piano lakreparatie na
Piano lakreparatie na
Lakreparatie Piano Select

Vaste tarieven

Inspectie en advies*€ 50,-
Tarief losse werkzaamheden€ 60,- per uur
Voorrijkosten buiten 30km€ 0,60 per km
* Prijs voor taxatie, of ter inspectie en advies voorafgaand aan onderhoudswerkzaamheden of inbouw van een silent systeem. Deze kosten komen te vervallen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

TIP: Combineer werkzaamheden voor een mooie aanbiedingsprijs!