Piano & vleugel polijsten

Ergert u zich aan de krassen of doffe plekken op uw hoogglans pianolak? Wij kunnen uw piano of vleugel polijsten voor weer een mooie strakke en glimmende lak!

Door gebruik, stof, schoonmaken, bladmuziek en andere oorzaken ontstaan er krasjes en doffe plekken op uw pianolak. Wij hebben de juiste middelen en expertise om het mooiste uit uw lak te halen!

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

Piano/Vleugel onderdelen polijsten

V.a. € 120,-

Heeft u krassen of doffe plekken in een van de onderdelen van uw piano? Dan kunnen wij een los onderdeel polijsten en krasvrij maken. Afhankelijk van hoe diep de krassen zijn, kunnen we ze schuren en daarna in 2-4 stappen weer mooi glimmend polijsten. Hele diepe krassen blijven soms nog zichtbaar, maar zullen minder opvallen. In de meeste gevallen kunnen we alle krassen verwijderen zodat u weer een mooi glimmende lak heeft.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Piano Select (@pianoselectzwijndrecht)

Piano/Vleugel volledig polijsten

V.a. € 1200,-

We kunnen uw piano/vleugel volledig polijsten voor een diepe glans en het verwijderen van krassen. Afhankelijk van de diepte van de krassen zullen we het meubel eerst schuren voor we in 2-4 stappen de lak weer terug naar hoogglans zullen polijsten. Dit is erg arbeidsintensief werk, maar geeft een prachtig resultaat en weer een instrument wat er als nieuw uit ziet! En het is goedkoper en minder gedoe dan het spuiten van uw instrument.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.

Gecertificeerd vakmanschap

Naast onze uitgebreide ervaring met polijsten, hebben wij ook training gevolgd bij de Flex Acadamy. Zo hebben we uitgebreide kennis opgedaan van de beste polijsttechnieken, schuren en alle verschillende type machines. We hebben uitgebreide materiaalkennis en ervaring tot hoever we kunnen gaan, hoe we de lak eerst kunnen afschuren om deze daarna weer naar hoogglans te polijsten. In een jaar polijsten wij ruim 50 instrumenten van klanten en voor onze verkoop.

Toen wij begonnen met polijsten, waren we niet tevreden met de resultaten en hadden we het gevoel dat we nog meer resultaat zouden kunnen behalen. Vanuit de pianobranche wordt veel met roterende polijstmachines en grote katoenen schijven gewerkt. Hierdoor ontstaan veel poetsbanen en hologrammen, blijven veel krassen in lichtreflecties zichtbaar, en ontstaat er geen diepe glans. In onze zoektocht kwamen we bij technieken en trainingen in de autobranche uit. De krasgevoeligheid van de lak is vergelijkbaar, maar het materiaal veel harder. Hierdoor is het verwijderen van krassen en het bereiken van de perfecte glans moeilijker op een piano of vleugel. Door onze training, kennis en ervaring op het gebied van polijsttechnieken en machines, hebben we ons kunnen specialiseren in het polijsten van piano’s en vleugels. Hiermee onderscheiden wij ons in de pianobranche en gaan we een stap verder voor een resultaat als nieuw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Piano Select (@pianoselectzwijndrecht)

Vaste tarieven

Inspectie en advies*€ 50,-
Tarief losse werkzaamheden€ 60,- per uur
Voorrijkosten buiten 30km€ 0,60 per km
* Prijs voor taxatie, of ter inspectie en advies voorafgaand aan onderhoudswerkzaamheden of inbouw van een silent systeem. Deze kosten komen te vervallen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

TIP: Combineer werkzaamheden voor een mooie aanbiedingsprijs!