Huurkoop piano

Huurkoop: piano afbetalen in 60 termijnen

De aanschaf van een piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met de optie huurkoop bij Piano Select kunt u een piano “kopen met uitgestelde betaling”. Dat betekend dat u de piano in 60 maandelijkse termijnen afbetaald. Over deze termijnen betaald u een geringe rente.

Gedurende de looptijd heeft u drie opties:

  • Optie 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Optie 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Optie 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente, en heeft al een deel van de piano afgelost.

Uw eerste betaling voor transport bedraagt een servicepakket naar keuze, eerste maand huur, en een eventuele aanbetaling. Vanaf de maand na levering wordt het maandbedrag van uw instrument inclusief rente per automatisch incasso voldaan. De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Indien gewenst kan gedurende de looptijd het instrument worden vervangen door een ander exemplaar (upgrade). Een en ander met in achtneming van transportkosten, verstreken looptijd en huurprijs van het nieuwe instrument.

Als u van de optie huurkoop gebruik wilt maken, willen we u vragen een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee te nemen. De huurkoop wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag, en wordt niet BKR geregistreerd!

Huurkoop piano