Plexiglas piano

Op zoek naar een unieke eyecatcher? Met onze unieke plexiglas piano onderdelen maken we het fascinerende binnenwerk van de piano zichtbaar!

Plexiglas onderdelen

v.a. € 700,-

Samen met onze partner kunnen wij het bovenraam van uw piano vervangen door een op maat gemaakt transparant plexiglas paneel. Dit geeft een unieke inkijk in het mechaniek, en hoe de onderdelen bewegen als u speelt! Een plexiglas piano is een eyecatcher voor in de woonkamer, studio of showroom.

We lichten de binnenkant van de piano uit met een LED strip die bedienbaar is via een app, en te koppelen is met uw smart home systemen. Zo geven we een prachtige inkijk in het pianomechaniek!

Plexiglas piano bekijken

Bent u benieuwd hoe dit er in het echt uit ziet? Kom onze plexiglas piano bekijken in onze showroom in Zwijndrecht! U bent welkom om zelf te ervaren wat een unieke speelbeleving dit geeft, en wat een eyecatcher het in de ruimte geeft.

Plexiglas vleugel

Voor vleugels kunnen wij de lessenaar van plexiglas maken, zodat de pianist of toeschouwer door de lessenaar heen het binnenwerk van de vleugel kan zien. Ook voor andere delen van piano’s en vleugels kunnen we kijken of het mogelijk is om deze van plexiglas te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw instrument? Neem contact met ons op!

Plexiglas piano huren

Wilt u voor een concert of evenement onze plexiglas piano als eyecatcher huren? Dat is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Kawai E-200 plexiglas piano

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Piano Select (@pianoselectzwijndrecht)