1. Home
  2. Over ons

Over ons

Markes Mouthaan

Piano Select

Als u bij ons binnenloopt of contact met ons opneemt, is de kans groot dat u Markes of Jan Pieter tegenkomt. Daarnaast zijn er ook regelmatig andere familieleden van familie Mouthaan en Vreugdenhil aanwezig die meehelpen binnen Piano Select. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf vol passie voor kwalitatieve piano’s en vleugels, en voorzien u graag van passend advies.

Jan Pieter Vreugdenhil
Piano Select Zwijndrecht
Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? Bekijk de video of lees hieronder meer.

Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Kwaliteit

Piano Select staat voor hoge kwaliteit instrumenten, duurzaam en betrouwbaar. Dat is namelijk belangrijk om een goede speeltechniek op te ontwikkelen. Bij ons zult u voornamelijk Japanse instrumenten vinden. Zowel Kawai als Yamaha worden wereldwijd geroemd om de hoge kwaliteitsstandaard. Naast de betrouwbare bouwkwaliteit hebben deze instrumenten een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Van de nieuwste Kawai piano’s & vleugels tot gereviseerde Yamaha piano’s en vleugels.

Vakmanschap

Eigen werkplaats

Binnen Piano Select hebben we de mogelijkheid om vaak net een stapje verder te gaan in onze werkzaamheden. Elk occasion instrument krijgt een uitgebreide onderhoudsbeurt/revisie voordat deze in de verkoop komt. Volgens een vaste checklist wordt elke piano (min. 25 uur) en vleugel (min. 50 uur) schoongemaakt, gerepareerd of gereviseerd, en nauwkeurig afgeregeld. Van het vervangen van vilten en asjes, tot grote reparaties waarbij we een instrument opnieuw besnaren. Nieuwe Kawai piano’s en vleugels worden ook nog uitgebreid nagelopen en verder afgeregeld (min. 6 uur). Op deze manier zetten wij instrumenten in de markt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook zijn wij gespecialiseerd in lakreparaties en gecertificeerd voor het polijsten van piano’s en vleugels.

Advies

Omdat wij al deze werkzaamheden met ons eigen team uitvoeren, kunnen wij u uitgebreid adviseren en uitleggen waar u op kunt letten bij aanschaf van een piano of vleugel. U heeft bij ons geen contact met een verkoopmedewerker, maar met pianotechnici met passie voor het vak die daarnaast actief zijn als pianodocent. Zo beschikken wij over veel vakkennis en ervaring met uw speelsituatie. We helpen u graag in uw zoektocht naar een instrument dat past bij uw wensen qua speelgevoel, klank en budget. Of u een absolute beginner bent, of al ver gevorderd, wij adviseren u graag met dezelfde passie en aandacht. Loop gerust vrijblijvend bij ons binnen!

Bespaar meer dan 50%

Een Yamaha piano gaat zeker 80 jaar mee (naar eisen van conservatorium niveau), waarbij we uitgaan van 1 uur intensief spelen per dag. Als Yamaha en Kawai occasion specialist koopt Piano Select instrumenten scherp in. Zo bespaart u al snel 50% tot maar liefst 70% op de nieuwprijs!

Accessoires

Naast piano’s en vleugels, hebben wij ook een uitgebreid assortiment bladmuziek en accessoires. Ook voor bladmuziek kunnen wij u uitgebreid adviseren vanuit onze ervaring als muziekdocent. Bent u op zoek naar een speciale titel? Wij hebben toegang tot ruim 270.000 muziekboeken, en helpen u graag.

Service

Kiest u voor Piano Select, dan kiest u voor service. Voordat een piano onze showroom verlaat, wordt het hele instrument nog een laatste keer helemaal nagelopen en gestemd. Zo weten we zeker dat het instrument in goede staat onze showroom verlaat. Twijfelt u over de stemming binnen de eerste 6 maanden? Dan krijgt u van ons een gratis stembeurt aan huis. Heeft u na het acclimatiseren een vastlopende toets of resonantie? Dan rijden wij graag even bij u langs. Alle piano’s en vleugels worden met garantie geleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit een van onze Piano Select servicepakketten.

Ook voeren wij veel stembeurten en onderhoudswerkzaamheden aan huis uit, waarbij het niet uitmaakt of het instrument bij ons vandaan komt. Naast de werkzaamheden die wij zelf in onze regio uitvoeren, hebben wij ook een netwerk van technici waarmee wij samenwerken door heel Nederland.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Aanschaf van een goede piano of vleugel is een grote uitgave. Piano Select biedt u flexibele betalings- en huurkoop mogelijkheden, en denkt daarin graag met u mee. Dit doen wij vanuit onze eigen financiering, zonder externe kredietverstrekker en BKR registratie.

Onze klanten

Piano Select levert zowel in Nederland als België. Naast particulieren en conservatoriumstudenten leveren wij ook aan conservatoria, muziekscholen, kerken en theaters.

Welkom!

U bent van harte welkom in onze showroom waar alles uitgebreid staat opgesteld, en u de instrumenten in alle rust vrijblijvend kunt bespelen. We vertellen u graag meer over onze instrumenten en werkzaamheden. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon, mail of whatsapp.