1. Home
  2. Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

(via Google) 05-05-2024

Een prachtige piano en goede service. super tevreden!

Jessy Bijl
25-04-2024
Het Silent Systeem is in één dag zeer zorgvuldig door Piano Selekt geïnstalleerd. Het is prachtige techniek. Mijn oude Blüthner (anno 1952) heeft er nieuw leven door gekregen en is net zo mooi gebleven als hij was, alleen kan ik hem nu, in mijn gehorige woning, veel vaker gebruiken. Ik ben er heel blij mee.
Pieter Maessen
17-04-2024
Gisteren is Markes bij mij geweest om het silent system te installeren.
Wat een vakman! Hij nam uitgebreid de tijd om zeer vakkundig en precies de werkzaamheden uit te voeren. Bovendien nog extra dingen gedaan om geheel compleet af te werken. Mijn oprechte complimenten .
Annemieke van Heusden
(via Google) 13-04-2024
De heren van PianoSelect hebben mijn recentelijk (via een andere partij) aangeschafte occasion vleugel gepolijst, opgepoetst en zo goed als nieuw gemaakt. Ze hebben hem volledig krasvrij weten te maken, en een spectaculair resultaat geleverd op meer dan professionele en vriendelijke wijze, voor een schappelijke prijs. 10/10, kan aan iedereen aanraden.
Xander Horjus
  (via Google) 03-04-2024
Goede klantvriendelijke benadering. Mooie piano geleverd. Verkoper is geen aggressieve verkoper, maar iemand met passie voor het instrument.
Christine Simonse
17-02-2024
“Een tweedehands piano kopen kan al snel overweldigend zijn. Zoveel merken, kwaliteiten, klanken en prijsklasses; zie daar maar eens een goede keuze in te maken. Bij Piano Select namen ze alle tijd voor ons en konden we op ons gemak verschillende piano’s bespelen en beluisteren. We kregen ook een kijkje achter de schermen bij verschillende piano’s en vleugels om te zien hoe de techniek werkt. Dat alle piano’s bij Piano Select zorgvuldig zijn nagekeken en waar nodig zijn gereviseerd door pianotechnici vonden wij een groot voordeel ten opzichte van ‘zomaar’ een tweedehands piano kopen.
Na gedegen advies viel onze keuze op een prachtige Ibach waar we nu dagelijks met veel plezier op spelen. We hebben de complete service, van snel en vriendelijk mailcontact vooraf tot levering en nazorg, alsmede de persoonlijke aandacht en het meedenken wat in ons geval een goede keuze zou zijn, als heel prettig ervaren.
Tegen een ieder die lichtelijk wanhopig op Marktplaats die ene pianoparel eruit probeert te vissen, zou ik zeggen: bespaar jezelf een hoop tijd, moeite en potentieel verborgen gebreken. Ga langs bij Piano Select.”
Mirjam & Lucas

06-02-2024

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. Vanaf het begin verloopt het contact goed en prettig. Er wordt aandacht besteed aan de klant en daarbij merk je dat jullie precies weten waar jullie het over hebben. Kwaliteit en zeer goede service! Heel fijn dat je nog persoonlijk langs kwam om nog een klein dingetje op te lossen. Dit wordt zeer gewaardeerd. Ik zou jullie bedrijf zeker aanraden bij andere mensen.

Ik heb net pianowol besteld zodat de klank iets zachter gaat klinken in onze ruimte. Verder genieten we erg van het pianospel. Er wordt nu veel meer op de piano gespeeld.

José

(via google) 27-12-2023

geweldige, professionele en vriendelijke service aan huis gehad voor lastige lakreparatie. Keurig hersteld en vleugel heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Warme aanbeveling van dit team aan iedereen die thuis een beschadigde vleugel of piano heeft. Zonder twijfel veel waar voor je geld!

Frederik van Nouhuys

(via google) 05-11-2023

Na een korte zoektocht, kwam ik uit bij Piano Select. Hier stonden een aantal hele mooie piano’s, waartussen uiteindelijk ook de Yamaha U3 waar ik naar opzoek was.

Wat opviel was, dat ik zeer vakkundig, gastvrij en professioneel geholpen ben. Zowel voor de aankoop, als ook na de aankoop. In de showroom had ik alle ruimte om uitgebreid te testen, en ook te vergelijken met andere modellen. Na aankoop en installatie heeft op advies, de piano een gratis professionele en volledige stembeurt gehad door Markes zelf.

Wat ik tevens erg fijn vond was dat Markes graag met zijn passie over piano en de bijbehorende technieken sprak, ipv de standaard verkoop praatjes.

Kortom, een uitstekende service en blijf ik graag in contact met Piano Select voor in het vervolg.

Bert van der Meide

(via Google) 16-10-2023

Fijn bedrijf met professioneel/kundig, aardig en gastvrij personeel. Ik kon buiten openingstijden langskomen om de vleugel rustig te bespelen zolang ik wilde. Eerste stembeurt bij mij thuis is zeer uitgebreid gebeurd, waarbij het hele instrument is nagelopen. Aanrader!

Bart Waalwijk

(via Google) 16-10-2023

Drie jaar geleden kocht ik een baby-vleugel op marktplaats waar 7 jaar niet op was gespeeld. Piano Select heeft hier een topprestatie geleverd om het bespelen van de vleugel tot een feest te maken. Omdat de vleugel een harde klank had, adviseerde Piano Select mij een Kawai vleugel. Inderdaad, wat een verschil in aanslaggevoeligheid en de klank was precies wat ik zocht. Inmiddels is deze vleugel ingeruild en heb ik dus een Kawai vleugel gekocht. Goede advisering, prima levering en de nazorg is keurig verzorgd door 2 stembeurten kosteloos aan te bieden.

Piano Select is een bedrijf die meerwaarde biedt aan instrumenten en het belangrijkste… oog heeft voor de muzikale behoefte van de klant. Succes Markes met je mooie bedrijf.

Andre de Winter

(via Google) 15-10-2023

Op zaterdagochtend zijn wij ter oriëntatie naar de showroom gegaan, omdat onze dochter dusdanige vorderingen maakt met de pianolessen, dat ze toe was aan de volgende stap. We werden zeer uitgebreid en ontspannen geholpen. De kinderen kregen de piano van binnen te zien en alles werd uitgelegd. Er lag geen druk op de verkoop, wij zijn thuis gaan meten en overleggen. Zoals gezegd, wilde we ons eigelijk oriënteren, maar door de prettige manier van verkopen, de goede adviezen en de verschillende manieren van aankoop (directe verkoop/ 5 jaarsplan/ terugkoopregeling) , stond mijn man een uur later weer in de winkel om de aankoop te bevestigen.
Binnen een week werd de piano geleverd. De levering was zeer vakkundig, op tijd en in overleg.
De piano staat inmiddels 3 weken. Wij, maar onze dochter nog meer, zijn heel blij met de aankoop van de piano. Het lijkt of ze meer plezier beleefd in het piano spelen, en het werkt zeer aanstekelijk om een piano in huis te hebben, haar jongere zusje speelt inmiddels een klein deuntje mee!

Annelieke Pruim

16-09-2023

Markes Mouthaan reageerde snel en accuraat op mijn eerste e-mail om informatie. Toen ik nog wat vragen had, gaf hij opnieuw snel en duidelijk antwoord. Het plaatsten van het silent system werd zorgvuldig uitgevoerd en alles werd netjes opgeruimd. Prettig contact en professioneel uitgevoerd.

 

Arie Speksnijder

(via Google) 07-08-2023

Een geweldige ervaring: de mensen van Pianoselect hebben onze piano voor een schappelijke prijs vervoerd, schoongemaakt, gerepareerd en in een andere kleur gespoten. Het contact met Markes ging vlekkeloos: altijd vriendelijk, behulpzaam en rekeninghoudend met alle wensen. Prachtig om te zien hoe met liefde en vakmanschap een oude piano weer een nieuw leven krijgt! Dankjewel voor de goede zorgen!

Sebastian Korteweg

(via Google) 25-07-2023

Dit jaar zijn we na een korte zoektocht bij Piano Select beland en hebben we een Kawai E-200 silent (ATX3L) piano aangeschaft. We zijn ontzettend tevreden over de klantvriendelijkheid en professionaliteit van Piano Select. We konden al onze vragen stellen, demonstraties krijgen en er zat een goede balans tussen advies waar nodig en ruimte voor onze eigen voorkeuren. De levering en communicatie verliepen heel prettig, de passie voor piano werkte aanstekelijk en we zouden Piano Select dan ook zeker aanbevelen.

Rinke Huisman

(via Google) 13-07-2023

Veel technische kennis en ervaring. Gezellig in de omgang.

Flori vH

(via Google) 22-05-2023

Dit weekend pianowol gekocht. Heb een strak interieur met grote vloertegels en een Kawai K200 ATX-4. Die twee hebben geen natural fit, maar ik wilde ze allebei niet kwijt. Ik speelde bijna alleen nog via het silent system, omdat de akoestische versie te schel klonk. Pianowol werkt super. Heb nu in 24 uur al meer zonder silent system gespeeld dan in het laatste half jaar.

Irene Sanders

(via Google) 22-05-2023

Dank je wel Pianoselect voor jullie service en uitgebreide info over onze nieuwe piano, de Kawai K300 Aures. Snelle levering was ook top geregeld. Onze zoon is er niet vanaf te krijgen, er is zoveel mee mogelijk en prachtig geluid. We zijn er enorm blij mee. Dank!

Arina van Gent

(via Google) 20-05-2023

Ik ben erg tevreden met Piano Select! Markes is echt professioneel en een goede hulp voor een oriënterende piano koper! Daarnaast hielp Markes bij het verassen van mijn dochtertje met een piano voor haar verjaardag. Bij uitzondering werd de piano s’avonds na haar bedtijd gebracht met een gigantische roze strik eromheen!! Echt leuk!!! Absolute aanrader👍

Veen

(via Google) 19-05-2023

Ik ben zeer ingenomen met de aankoop van de Kawai en de geleverde deskundigheid en goede service.

Wilfred Möhringer

(via Google) 11-05-2023

Absolute helden in dit bedrijf! Onze piano is waanzinnig mooi hersteld en straalt weer als een prachtig instrument in ons huis! Een muzikale eyecatcher!
We zijn seer enthousiast over de service en de opvolging van PianoSelect en ik beveel ze bij iedereen aan!

Frank Schulz

(via Google) 01-04-2023

Enorm goed geholpen! Een onderdeel van mijn Dampp Chaser systeem was defect en op de website kon ik alleen het volledige systeem kopen. Via mail contact ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen en had ik binnen een paar dagen het benodigde onderdeel!

Jurran Galistan

(via google) 17-02-2023

Uitstekende service! Ik had maanden een resonantie in de Piano. Markes kwam al snel achter dat het aan de snaar ligt en weet dit op een vakkundige wijze op te lossen. Ik waardeer de vakkundigheid en perfectie van Piano Select.

JQ Chen
31-12-2022
We zijn nog altijd heel blij met de piano en Florian speelt er dagelijks met veel plezier op. Wat een verschil met de vorige (elektrische) piano ;). Zijn leraar gaf al aan het verschil in zijn spel te kunnen horen doordat hij thuis nu ook op een echte piano speelt. Dank voor jullie goede, vlotte en eerlijke advies en voor de uitstekende service gedurende het hele aankooptraject.
F. Muller

(via google) 28-12-2022

Mijn oude piano heb ik enkele maanden geleden aan dit bedrijf verkocht om te worden gereviseerd (nadat ik thuis eerst een interessante cursus kreeg over de werking van een piano). Des te leuker was het dat de nieuwe piano die ik zocht bij dit bedrijf werd aangeboden.
Na speciaal hiervoor zo’n 100km te hebben gereden, werden we gastvrij met koffie door de mannen ontvangen. Met hun aanstekelijke enthousiasme kregen we ook nu weer een interessante rondleiding en toelichting bij al hun instrumenten.
Uiteindelijk waren we het snel eens over de piano die we wilden kopen. De prijs-kwaliteitsverhouding was meer dan uitstekend, evenals de service.
Een echte aanrader dit bedrijf, waar uit alles blijkt dat ze het doen vanuit liefde voor hun instrumenten!

Edwin Luiting

(via google) 29-08-2022

Mijn oude Silent systeem was aan vervanging toe. Na duidelijke uitleg op mijn vragen gekozen voor het systeem van Genio. Binnen 2 weken is het oude systeem er thuis uit gehaald en er in 3 uurtjes ingezet. Dankzij de duidelijke filmpjes die ik toegestuurd kreeg, kon ik de IPad met de Yousician app eenvoudig installeren. Heel blij met de goede service!

Karin Muller

(via google) 14-07-2022

Zodra je hier binnenstapt is de passie voor piano en pianotechniek duidelijk merkbaar. Het advies dat we hier hebben gekregen is eerlijk, transparant, vol enthousiasme en er wordt ruim de tijd genomen om aan persoonlijke smaak en wensen tegemoet te komen. Wat een topleverancier! Veel succes de komende jaren met deze bloeiende business Markes!

Steven Aanen

06-07-2022

Ik ben erg goed geholpen, uiterst klantvriendelijk. Markes weet inhoudelijk veel te vertellen over de vele piano’s die er in de goed verzorgde ruimte staan. Dit geeft een goed gevoel, een ervaren persoon die weet waar hij het over heeft.

Er word geen druk achter het kopen van een piano gezet, je mag op je gemakje rondkijken en er ook nog eens over nadenken of een andere keer terugkomen. Een ruim aanbod van piano’s en vleugels!

Ik zou andere mensen zeker aanraden om hier een piano te kopen. Er zijn mooie pakketten bij aan te schaffen en je weet zeker dat het allemaal goed en eerlijk verloopt.

Janna Spijksma

(via Google) 03-06-2022

Mooie piano gekocht. Markes, de eigenaar, bezit zeer veel kennis op het gebied van piano’s. Van aankoop tot en met de levering van mijn piano is alles perfect geregeld. Zo blij met mijn piano. Zelfs mijn kinderen spelen er nu op. Erg leuk!

Marijke Echtermeijer

(via Google) 26-04-2022

Al deze positieve reviews zijn meer dan terecht, fantastische service aan huis!!

Martijn nvt

(via Google) 18-04-2022

Fijne zaak met een groot assortiment Yamaha piano’s. Eerlijke zaak en geven voldoende aandacht aan alle instrumenten.

Vince

07-04-2022

Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen. Het geluid en de bespeelbaarheid is duidelijk verbeterd. Veel gelijkmatiger en een prachtige dynamiek. Ik hou ook heel erg van pianissimo en dat is nu weer goed mogelijk, zonder dat een toets te hard of juist niet aanslaat. Knap gedaan en nogmaals dank.

Dhr. Paans

(via Google) 18-03-2022

Zeer nette bekwame mensen! Hebben een reëel bod gedaan op mijn piano. Vlotte afhandeling!

Esther Cornelis

(via Marktplaats) 11-03-2022

Reageert snel – Vriendelijk – Komt afspraken na

P. Paans

 (via Google) 07-03-2022

I highly recommend the team and the place! Markes patiently answered my questions and did not try to ‘sell’ me anything – I could tell straightaway that he was truly passionte about music and instrument-making. I learnt a lot from our conversation and was given the time and space to listen to the different models. In the end, I got a piano that I really really like the sound of :) Thank you so much!

Maria Jędrzejowska

(via Google) 21-01-2022

Markes is een zeer gedreven persoon die zeer veel kennis bezit op het gebied van piano techniek. Wilt u uw piano een stembeurt geven of volledige revisie, bij Piano Select bent u zeker aan het goede adres.

Paul de Roo

(via Marktplaats) 20-12-2021

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven

Karin

(via Markplaats) 01-12-2021

Reageert snel – Vriendelijk – Komt afspraken na – Attent – Betaalt snel – Komt op tijd – Biedt realistisch

Jorge Nieuwenhuis

(via Google) 30-11-2021

Goed advies en prima service!

Fam. Goossens

(via Google) 01-11-2021

Levering piano in overleg. Prima bevallen en we genieten nu van een heel fijne piano 🎹. Top Piano Select!

Kees-Erik van Beek

15-10-2021

Ik wil Piano Select nog even nogmaals bedanken voor het repareren van de piano. Ben erg blij dat ik weer kan spelen. En nu zonder gekraak vanuit de pedalen of uit de piano. Heel blij mee.

Mevr. van Buuren

07-10-2021

Mijn nieuwe Yamaha werd geleverd enkele dagen voordat we ruim 2 weken op vakantie gingen. Gisteren zijn we weer thuisgekomen. Veel heb ik er dus nog niet op gespeeld. Maar die “schade” ga ik volop inhalen. 😁 Ik heb de aanschaf van mijn piano, de service, het advies en aflevering door Piano Select ervaren als professioneel, open, eerlijk en op maat. Ik kan Piano Select bij iedereen aanraden en zou er zo weer een piano kopen. Dank voor alles.
Zo, en nu ga ik snel weer eens genieten van de klanken van mijn Yamaha U300S.

Dhr. De Koster

20-08-2021

We willen jullie graag bedanken voor de snelle levering van de piano. Hij is vanmiddag netjes bezorgd.

Fam. Stolk

 (via Marktplaats) 11-06-2021

Vriendelijk – Komt afspraken na – Attent

Iris

(via Google) 09-06-2021

Mooie gespecialiseerde zaak!

Patrick Zappeij

(via Google) 31-05-2021

Prettige winkel, vriendelijk personeel, muziekles ontspannen en goed!

Corrie Groothoff

(via Markplaats) 07-04-2021

Reageert snel – Vriendelijk – Komt afspraken na – Attent – Betaalt snel – Komt op tijd – Biedt realistisch

Fam. van de Sandt

09-03-2021

Super service, goede uitleg en informatie over de aankoop van een piano. Eerlijke verkoop. Goede after sale service! Echt betrouwbaar. Ik kan het je aanbevelen!
Een hele blije pianiste:-)

José Cosijn

09-03-2021

Goedemorgen, de piano is vanmorgen geleverd, prima verzorgd, en hij staat prachtig. Heel blij mee en nogmaals bedankt voor de fijne service.

Angelique

04-03-2021

Via deze weg willen we nog even onze dank uitspreken over het leveren en verzorgen van onze piano. Het was top geregeld, we zijn er super blij mee.

Fam. van Driel

(via Google) 27-02-2021

De winkel was gesloten vanwege de lockdown. Markes heeft voor ons vijf persoonlijke filmpjes gemaakt van verschillende piano’s passend bij onze wensen. De filmpjes waren heel professioneel, duidelijk en leerzaam. Zo vonden wij tijdens de lockdown de piano waar wij naar op zoek waren. De service en vriendelijkheid waarmee we mee geholpen zijn waren super. De piano is thuis afgeleverd en werd netjes op zijn plek gezet. Wat een topservice!

Bram

(via Markplaats) 31-10-2020

Product zoals omschreven – Duidelijke foto’s – Reageert snel – Vriendelijk – Deal snel gesloten – Komt afspraken na – Snelle verzending – Goede prijs/kwaliteit – Goede service – Voldoet aan verwachting

Jip

(via Facebook) 25-10-2020

Vandaag mijn nieuwe August Föster bespeeld wat een geweldig instrument. Bedankt Piano Select voor de uitstekende service en het meedenken, de kwaliteit van dit instrument is boven verwachting uitgestegen. Wat een toon!!!! We zijn heel blij met jullie bedankt PianoSelect groeten uit Dieren.

Angela Buter

(via Facebook) 08-05-2020

Super service toen we twee jaar geleden een piano bij Piano Select kochten. Maar daar ging nog een schepje bovenop toen we onze piano moesten verplaatsen ivm een verbouwing… want dat bleek nog een hele klus. Piano Select bedankt voor het veilig verplaatsen van onze piano!

Nienke Hyams

(via Google) 13-02-2020

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven

Corrie Groothoff

(via Google) 03-01-2020

Mooi zaak met zeer vriendelijke mensen

Jelle R1

(via Google) 29-12-2019

Piano Select is een fijne en betrouwbare winkel. Hier wordt je niets opgedrongen, de sfeer is plezierig en de prijzen zijn erg redelijk. Ik ben er blij mee dat ik mijn fraaie Yamaha-vleugel bij Piano Select heb gekocht en ik kan deze zaak alleen maar aanbevelen!

Aarnoud de Groen

(via Facebook) 30-11-2019

Sinds kort staat er een prachtige Yamaha U3 piano bij ons in de huiskamer te ‘shinen’. We werden bij jullie in de winkel fantastisch geholpen en kan het iedereen aanraden eens bij jullie een kijkje te gaan nemen. Bedankt voor de fijne ervaring en service!

Pieterke en Martin Kolff

(via Google)  29-10-2019

Aangename zaak! Bij Piano select geweest om te kijken naar een disklavier. Het was mij een genoeglijke ervaring: zeer vriendelijke vakmensen die alle tijd voor je nemen en zelfs investeren om oplossingen voor je te vinden. Hoewel ik er geen disklavier heb gekocht was men bereid mijn piano (voor een redelijke prijs) op te kopen. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk niet tot zaken zijn gekomen, kan ik Piano Select zeker aanbevelen.

J.H.T. Bertelink

19-07-2019

Top service en piano! Verplaatsen zich in de klant en geven advies op maat. Zeer tevreden over onze Yamaha U3 en de service!

Inge Nan

18-07-2019

Vervanging groen lint. De dag voor transport gevraagd of het groene klavierlint vervangen kon worden door een rood exemplaar, wat gangbaar is. Gewoon opgelost, top en ook nog bevestigd met een appie met foto. Prima zaak met veel kennis. Alleen nu de piano nog!!

Jaap Kulk

(via Google) 20-04-2019

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven

René Bek

(via Google) 17-04-2019

Goed geholpen bij het kiezen van een piano. Top instrument. Ook super service na aankoop!

Matthias van Mol

(via Google) 12-01-2019

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

John Bridger

(via Google) 26-11-2017

Relatief kleine winkel, maar binnenin is er een ruime keuze aan kwaliteitsvolle tweedehands Yamaha buffet en vleugelpianos. Transparante en zeer volledige website. Gerund door vader en zoon die zeer vriendelijk en behulpzaam zijn bij de pianokeuze en service achteraf. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een goede betaalbare tweedehands Yamaha piano voor zowel beginner als gevorderde.

Johan Overlaet

(via Facebook22-09-2017

Hele fijne winkel, hele aardige mensen met goed verstand van piano’s, goede adviezen gekregen en een prachtige piano gekocht! Een aanrader.

Arina van Gent

(via Google) 30-06-2017

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een Yamaha piano. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de verschillende exemplaren te demonstreren en al mijn vragen werden helder beantwoord. De levering verliep uitstekend. De piano was helemaal nagelopen en afspraken zijn nagekomen. Uit alle tips die ik voor mijn specifieke situatie kreeg, blijkt een uitgebreide kennis en liefde voor het vak. Inmiddels staat de piano een half jaar bij mij thuis en speel ik elke dag met plezier. Ik kan Piano Select ten zeerste aanbevelen!

Steven van der Hoeven

(via Facebook) 06-05-2017

Wat een goede service in deze winkel. Heel netjes en betrouwbaar zijn wij geholpen aan een mooie Yamaha U3 piano. Ik kan iedereen aanbevelen hier een piano te kopen dan weet je zeker dat je een goede piano hebt waar je nog vele jaren plezier van hebt. Dankjewel voor de goede service en uitgebreide uitleg.

Marjolein Ehlert

(via Facebook) 16-03-2017

Prachtige winkel en kundige en eerlijke verkoper. We werden heel fijn geholpen en hebben een prachtige vleugel gekocht!!

Monique Elzakkers

29-03-2016

Ik zocht een gebruikte piano en kwam bij Piano Select terecht. Er stond een ingeruilde piano van Johannes de Heer met een mooie klank. Ik heb veel piano’s kunnen vergelijken en kreeg zelfs een prive concert in de winkel. Ik heb uiteindelijk de Joh. de Heer gekocht. Na een halfjaar is de piano gestemd en is er uitstekende garantie service verleend. Hulde!

E. Broere

(via Google) 10-09-2015

Was erg tevreden over de klantvriendelijkheid van de winkel. Ze hebben veel mooie piano’s voor elke portemonnee. Ook een snelle levering volgens afspraak.

F. Waal

16-11-2014

Nog even een verlate reactie. Ik ben erg blij en tevreden met de bank. Hij zit heerlijk en ziet er geweldig uit. Draagt bij aan het speelplezier. Dus mijn complimenten en nogmaals dank.

Marc-Peter van Dijk

26-05-2014

Afgelopen donderdag heeft de heer Appel bij ons thuis een silent systeem in mijn U1 yamaha piano gebouwd. Het was sowieso al heel fijn dat dit ter plekke gedaan kon worden. Anders had de piano uit het huis getakeld moeten worden, getransporteerd en vice versa. Reuze fijn. En de heer Appel heeft het fantastisch gedaan. Heeft zelfs de piano helemaal schoon gemaakt. Er lag stof van 35 jaar onder de toetsen! Ik ben heel erg blij met het silent systeem. Kan nu rustig oefenen zonder dat ik aan de buren hoef te denken. Ik kan iedereen piano select aanraden. Geweldige service.

Pien Bennink

31-01-2013

2 jaar geleden een Yamaha C5 vleugel bij Piano Select gekocht, na 5 keer proefspelen toch eindelijk de knoop doorgehakt! Kundig advies, scherpe prijs en een super service. Ook een dammp-chaser erbij aangeschaft, waardoor we nog maar 1 keer per jaar laten stemmen. Erg tevreden!!

Jasper van der Bijl

19-01-2013

In oktober heb ik een prachtige silent piano uit de YU3S-serie gekocht. Alles ging op een heel prettige wijze, de levering ging perfect en ik speel nu alweer ruim twee maanden met heel veel plezier op mijn nieuwe instrument. Ik had dit jaren eerder moeten doen.

Laura Klinkenberg

01-11-2012

Na een paar weken te hebben gespeeld op mijn Yamaha UX30A piano, ben ik nog steeds onder de indruk van de bijzonder volle en rijke klank van dit instrument. Een echte topper. Bij Piano Select heb ik vakkundig advies gekregen en een erg vriendelijke service. Tezamen met een lederen concertbank stond deze piano, na inbouw van een silent systeem, al een week later in mijn woonkamer. Een complete en snelle levering!

Rolan ter Schegget

21-07-2012

Na levering van de piano die we bij Piano Select hadden gekocht, zagen we een kleine beschadiging aan de onderkant van de piano. Na een foto van de beschadiging opgestuurd te hebben werd een afspraak gemaakt en werden we binnen een dag geholpen. De beschadiging is prima weggewerkt en we zijn heel tevreden over het snelle herstelwerk!

Teun Vermunt

25-06-2012

Afgelopen donderdag is onze Yamaha UX3 piano gebracht en ik ben er heel erg blij mee. Er komt een prachtig en warm geluid uit en de piano speelt voortreffelijk. Ook mijn twee dochters vinden het een hele mooie piano met een mooi geluid en gemakkelijk speelt. Mijn oudste dochter die niet meer speelde heeft het zelfs weer opgepakt!

Corinne Halkes-Bessels

02-04-2012

Helaas was de pianobank tijdens het transport beschadigd geraakt. Direct gebeld en de volgende dag hadden we een smetteloos exemplaar. Complimenten voor de snelle service!

Arie de Groot

27-03-2012

Hartelijk dank voor de snelle levering van de pianolamp. Donderdagmiddag de mail van verzending en vrijdag om 13.00u werd het pakket door Post.nl afgeleverd. Het kado staat zeer fraai op de glanzend zwarte piano. Nogmaals dank.

Virginie Reus

23-03-2012

Ik heb poosje terug zonder te proberen etc. de gebruikte kawai CA5 gekocht bij jullie en laat graag weten dat alle 5 gezinsleden er lustig op los pingelen, dank voor de vlotte en correcte afwikkeling. Niks teveel beloofd, meer dan compliment, graag tot een volgende keer.

Marcel Wierda

04-03-2012

Informatieve en toegankelijke site…. Ga zo door Piano Select!

Anoniem

26-01-2012

BXD-1 pianobank gekocht. Voor z’n prijs meer dan prima pianobank. Ziet er goed uit en kraakt niet. Zit lekker stevig en zacht, hoogte is goed af te stellen. Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen.

Sjaak Pieters

21-11-2011

De pianokruk voor de verjaardag van onze dochter binnen één dag in huis! Dat is nog eens een snelle levering.

Marjorie

23-10-2011

Ik wil jullie even complimenteren hoe jullie met je klanten omgaan. We zijn uitgebreid geholpen met de keuze van onze mooie Yamaha piano. Perfect, ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennisen…

P. Dekker

25-09-2011

Wij zochten voor onze zoon een beginners piano maar voelden ons verloren. Met jullie goede hulp hebben we gekozen voor een Yamaha U1. Onze zoon is heel blij en laat nu na een paar weken al wat leuke dingetjes horen. Nog bedankt.

Mw. Kievits

08-01-2011

Onze pianostemmer heeft inmiddels de bij jullie gekochte Yamaha U3 gestemd. Hij gaf ons een compliment over de kwaliteit van de piano. Wij zijn nu nog blijer. Dank jullie wel voor jullie geduld en hulp bij het uitzoeken van onze piano!

Fam. van der Maat