Studiepedaal piano

v.a. € 30,-

Als uw piano 3 pedalen heeft, is de kans groot dat het middelste pedaal van uw piano het ‘studiepedaal’ of ‘moderator’ is. Dit is een lap vilt die u tussen de hamerkoppen en de snaren kunt laten zakken. Hierdoor wordt het geluid van de piano 30-50% zachter, en kunt u ook studeren in de avonduren of zonder de buren tot last te zijn! Een studievilt of moderator is niet alleen te bedienen via een pedaal, bij veel kleine of oudere piano’s is deze vaak te bedienen via een hendel onder de toetsen.

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

Studiepedaal piano moderator studievilt

Studiepedaal piano reparatie/inbouwen

v.a. € 30,-

Als u vaak speelt met het studiepedaal van de piano of moderator, zal het vilt slijten en zijn werking verliezen. Dan kunnen we het vilt voor u vervangen. Ook kan het voorkomen dat het vilt op de verkeerde hoogte is afgesteld waardoor dit niet goed werkt, of dat de hamerkoppen erachter blijven hangen.

Heeft u piano nog geen studiepedaal of moderator? Dan kunnen we deze ook aan huis inbouwen. Na inbouw kunt u deze bedienen via een hendel onder de toetsen.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.

Kosten

Heeft u een probleem met uw pianodempers? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen in het repareren van pianodempers. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vaste tarieven

Inspectie en advies*€ 50,-
Tarief losse werkzaamheden€ 60,- per uur
Voorrijkosten buiten 30km€ 0,60 per km
* Prijs voor taxatie, of ter inspectie en advies voorafgaand aan onderhoudswerkzaamheden of inbouw van een silent systeem. Deze kosten komen te vervallen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

TIP: Combineer werkzaamheden voor een mooie aanbiedingsprijs!