Repareren pianodempers

v.a. € 30,-

Problemen met pianodempers zijn erg vervelend! Een toon blijft lang doorklinken, of klinkt juist de hele tijd gedempt. Het repareren van pianodempers is vaak een geduldige klus. De staat van het vilt in combinatie met de afregeling van hoe de demper op de snaar komt is erg gevoelig. Zeker in de bassen, waar de dempers precies goed tussen de snaren moeten vallen, zowel horizontaal als verticaal als de hoek waarin de demper tegen de snaar wordt gedrukt.

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

repareren pianodempers

Nieuwe pianodempers

v.a. € 400,-

Na verloop van tijd zullen de dempers van een piano of vleugel slijten of harder worden. Hierdoor dempen ze de snaren niet meer goed, of geven ze juist een bijgeluid bij het terugkomen op de snaren. Nieuwe dempers tijdens het reviseren zorgen voor een mooie articulatie voornamelijk in het staccato spel en bij pedaalgebruik. De grootste uitdaging en tijd qua werkzaamheden bevatten het richten en afregelen van het vilt of de dempers voor de juiste werking.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraak contact met ons op.

Kosten

Heeft u een probleem met uw pianodempers? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen in het repareren van pianodempers. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vaste tarieven

Inspectie en advies*€ 50,-
Tarief losse werkzaamheden€ 60,- per uur
Voorrijkosten buiten 30km€ 0,60 per km
* Prijs voor taxatie, of ter inspectie en advies voorafgaand aan onderhoudswerkzaamheden of inbouw van een silent systeem. Deze kosten komen te vervallen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

TIP: Combineer werkzaamheden voor een mooie aanbiedingsprijs!