1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Kawai CA79 digitale piano

Kawai CA79 digitale piano

VERKOCHT

3.749,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

De Kawai CA79 PE is een digitale piano van hoge kwaliteit. Een speelgevoel wat zo dicht mogelijk bij akoestisch komt met het Grand Feel III mechaniek. Hoogwaardige vleugelklanken, gesampled volgens de nieuwste technologieën. Een 100 watt 360 graden geluidssysteem wat de klank gelijkmatig in de ruimte verdeeld. Nieuwe touchscreen technologie voor een toegankelijke bediening. Verbind de CA79 via bluetooth met de app op uw telefoon of tablet om uw instrument te bedienen of muziek mee te spelen. En dat alles in een prachtig hoogglans zwart uitgevoerd meubel!

Conclusie piano select

Kawai levert met de CA79 een hoogwaardige digitale piano. Ontwikkeld met de modernste technologieën om, voor zover mogelijk, dicht bij de beleving van een akoestische piano te komen. Vanwege Grand Feel III mechaniek en de hoogwaardige geluiden, is het een piano die qua klavier en speelgevoel in de buurt van een akoestische piano komt. Dit biedt de beginnende pianist de mogelijkheid om een basistechniek te ontwikkelen vóór de stap naar een akoestische piano wordt gemaakt. Ook voor de pianist die geen akoestische piano in de ruimte kwijt kan, biedt de CA79 een goed alternatief.

GRand feel IIi mechaniek

Deze Kawai CA79 is uitgerust met het Grand Feel III mechaniek van Kawai. Net als bij een akoestische vleugel bevat dit mechaniek lange houten toetsen die bewegen op een balansbalk. Aan het einde van de toets wordt een hamer met gegradueerd gewicht naar boven bewogen. Ook dit is vergelijkbaar met het akoestische vleugelmechaniek. Een 3-voudig sensorsysteem per toets zorgt voor optimale spelcontrole en repetitie. Het uitgebalanceerde klavier zorgt voor de optimale balans tussen een sterk fortissimo en het zachte pianissimo. De toetsen zijn uitgerust met een toetsbeleg wat lijkt op ivoor, voor een stroef oppervlak met extra spelcontrole.

Klanken

De Kawai CA79 is voorzien van de prachtige klanken van de Shigeru Kawai SK-EX vleugel. Deze prachtige vleugels zijn wereldwijd steeds vaker terug te vinden in concertzalen en conservatoria. Om de geroemde klank van deze concertvleugel zo natuurgetrouw weer te geven, heeft Kawai SK-EX rendering klankopwekking ontwikkeld. Hierbij wordt het geluid per toets vanuit meerdere posities opgenomen, en gecombineerd met de laatste resonantie modeling technieken. Hierdoor komt de klank meer tot leven, en verandert het klankkarakter van pianissimo naar fortissimo zoals bij een akoestisch instrument. Dit gecombineerd met geluiden van het akoestische mechaniek, snaren en pedalen zorgt voor een optimale klankbeleving. Daarnaast heeft de Kawai CA79 nog 65 ander klanken: meerdere vleugels, piano’s, E-piano’s, Hammondorgels (rotary snelheid te bedienen met linkerpedaal), kerkorgels, strijkers, koorklanken en zelfs gitaarklanken.

Met de Virtual Technician functie kunt u het klankkarakter van de piano-, klavecimbel- en E-pianoklanken eenvoudig via het touchscreen veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers of terugvallende hamers instellen.

Aansluitingen

De Kawai CA79 is voorzien van de volgende fysieke aansluitingen: Hoofdtelefoon, Line in, Line out, USB to host, MIDI, USB to device. Met de USB aansluitingen kunt u eenvoudig MIDI gegevens met een aangesloten laptop of computer uitwisselen. Daarnaast is de CA79 ook voorzien van Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio. Zo kunt u een koppeling maken met uw smartphone of tablet. Verander via uw telefoon eenvoudig de instellingen van uw CA79, of speel mee terwijl u uw favoriete muziek op de piano afspeelt. Verder is de piano uitgerust met 3 pedalen (v.l.n.r.): Una Corda, Sostenuto, Sustain.

Extra’s

Op het interne geheugen van de Kawai CA79 bevat al een groot repertoire opnames van bekende muziek. Uniek zijn een serie aan klassieke werken, van oa. Chopin, Bach, Bürgmuller en Czerny. Nog mooier is dat u van Kawai de bladmuziek van deze nummers meegeleverd krijgt! Samen met een boek vol toonladders, en een verzamelboek met bladmuziek van 29 klassieke werken. Maar dat is nog niet alles: ook muziek vanuit de lesmethodes van Alfred Music Publications is al opgenomen in de database met opgenomen muziek. De opnames van lesboek 1A en 1B, als ook de opnames van het eerste boek uit de volwassen serie zijn al opgeslagen op het intern geheugen van de CA79!

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 4119
Merk: Kawai
Bouwserie: CA-serie
Model: CA79
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Rozenhout-Wit-Zwart Hoogglans-Zwart mat
Pedalen: 3
Hoogte: 94
Gewicht: 79 kg
Afmetingen: 47 × 145 × 94 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten