1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek Niveau 1B – Alfred Basic Piano Library

Lesboek Niveau 1B – Alfred Basic Piano Library

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek Niveau 1B – Alfred Basic Piano Library

Prijs

14,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

Lesboek Niveau 1B van de succesvolle lesmethode Alfred Basic Piano Library. In dit boek wordt begonnen met een uitgebreide terugblik op de belangrijkste onderdelen van boek 1A. Dit maakt dat de startende leerling die al wat ouder is boek 1A kan overslaan, en kan beginnen met boek 1B. Om de opbouw van de moeilijkheidsgraad niet te snel te laten oplopen, is het aan te raden om het Funboek 1B erbij te gebruiken. Deze extra nummers sluiten aan op en zijn een uitbreiding van de oefenliedjes in het lesboek.

Lesboek Niveau 1B begint, in tegenstelling tot boek 1A, gelijk met de dubbele notenbalk en de C-positie. In een vlot tempo worden de G- en F-sleutel uitgelegd, de intervallen tussen noten uitgebreid, en liedjes met 2 handen tegelijk gespeeld. Liedjes klinken al snel leuk door de dubbele grepen die als begeleiding voor de linkerhand genoteerd staan. Vanaf lesboek 1B zijn er geen begeleidingspartijen voor de leraar genoteerd, hiervoor is Duet Book 1B te gebruiken.

Nieuw in Lesboek Niveau 1B zijn onvolledige maten, tempoaanduidingen, achtste noten, halve en hele toonafstanden en het gebruik van het rechter pedaal (sustainpedaal). Ook de majeur toonladder komt voorbij. Een lesboek als vervolg op lesboek 1A, of als eerste lesboek voor de startende leerling die al wat ouder is. Dit lesboek bevat 48 bladzijdes.

Tip: Bekijk ook eens Funbook level 1B! Dit boek staat vol extra liedjes, waarbij aangegeven is bij welke bladzijde in het lesboek dit extra liedje past. Zeker bij de Alfred Basic Piano Library zijn deze extra liedjes erg prettig, omdat het niveau soms erg rap omhoog gaat. Ook Duet book 1B is een aanrader! Dit zijn leuke duetten om samen met de pianoleraar of andere pianist te spelen. Er is niks leuker dan samen muziekmaken!

Waarom kiest Piano Select voor de Alfred Basic Piano Library lesmethode:

  • Vlotte opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Liedjes worden al snel met 2 handen gespeeld, waardoor het ook leuk klinkt zonder begeleiding van een pianoleraar;
  • Grotendeels georiënteerd op volksmuziek, traditionele gospelmuziek en klassieke muziek;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Al jarenlang de basis voor startende pianoleerlingen.

Gerelateerde producten