1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Deel 1 – Alfred pianomethode voor volwassen beginners

Deel 1 – Alfred pianomethode voor volwassen beginners

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Deel 1 – Alfred pianomethode voor volwassen beginners

Prijs

18,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

Deel 1 van de populaire Alfred pianomethode voor volwassen beginners. Voor de leerlingen waarvoor de kinderserie Alfred basic piano library teveel gericht is op kinderen, is deze methode erg geschikt! Alfred pianomethode voor volwassen beginners gaat zo snel mogelijk naar het aanleren van 3 basisakkoorden. Na een aantal oefeningen en 4 liedjes speelt u al de eerste gedeeltelijke akkoorden met 2 vingers. Nog een aantal oefeningen en nog 4 liedjes speelt u al het eerste volwaardige akkoord. Vanaf bladzijde 26 heeft u de 3 basisakkoorden in de C positie geleerd. Op deze manier klinken de liedjes al snel leuk op zichzelf, zonder dat er een pianist of docent meespeelt.

Net zoals de kinderserie Alfred basic piano library, heeft ook de volwassen methode een vlotte opbouw van moeilijkheidsgraad. Het begint met de zogenaamde C positie, en breidt uit naar de G en F positie. De melodieën worden niet beperkt tot 5 een bereik van 5 noten, maar wordt rustig opgebouwd tot een bereik van 8 tonen (octaaf) voor 1 hand. Verder vindt u in dit boek onder andere: noten en rusten tot achtsten en gepuncteerde kwarten, kruisen en mollen, dynamische tekens en accenttekens, verbindingsbogen en syncopen, achtste triolen, intervallen tot het octaaf, drieklanken in majeur en mineur, pedaalgebruik.

Alfred pianomethode voor volwassen beginners is qua repertoire Amerikaans georiënteerd, wat zich kenmerkt door volksmuziek, traditionele gospelmuziek en klassieke muziek. Al met al een laagdrempelig en overzichtelijk lesboek voor de beginnende pianist. Alfred pianomethode voor volwassen beginners deel 1 bevat 96 bladzijdes.

Waarom kiest Piano Select voor de Alfred Basic Piano Library lesmethode:

  • Vlotte opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Liedjes worden al snel met 2 handen gespeeld, waardoor het ook leuk klinkt zonder begeleiding van een pianoleraar;
  • Grotendeels georiënteerd op volksmuziek, traditionele gospelmuziek en klassieke muziek;
  • Voorzien van duidelijke illustraties om de theorie toe te lichten;
  • Al jarenlang de basis voor startende pianoleerlingen.

Gerelateerde producten