1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Jong gebruikte Kawai CA99 digitale piano

Jong gebruikte Kawai CA99 digitale piano

VERKOCHT

3.400,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Deze jong gebruikte Kawai CA99 digitale piano in hoogglans zwart is het topmodel van de Concert Artist serie digitale piano’s. Voorzien van het Grand Feel III mechaniek met echte houten toetsen voor een realistisch speelgevoel, prachtige samples van de Kawai concertvleugels, maar vooral het unieke geluidssysteem met een combinatie van echte houten zangbodem en 360 graden speakers. Daarnaast kunt u eenvoudig uw telefoon of tablet verbinden voor het bedienen van uw CA99. Dit alles samengebracht in een prachtig design pianomeubel. Een unieke beleving onder de digitale piano’s!

Met de Kawai CA99 biedt Kawai de pianist een instrument wat dicht bij het speelgevoel van een akoestische piano komt, met zelfs een akoestische warmte in de klank door het resoneren van de echte houten zangbodem. Een topmodel onder de digitale piano’s. Naast het spelen van de klanken die in dit instrument zitten, is het ook mooi om uw eigen muziek over dit speakersysteem met houten zangbodem af te spelen. Voor een beginnende pianist die een goede speeltechniek wil ontwikkelen, of pianist een kleine ruimte heeft of juist van alle extra geluiden gebruik wilt maken is dit een fantastische keuze.

Grand feel III mechaniek

Dit topmodel van de Kawai CA serie is uitgerust met het Grand Feel III mechaniek. Uniek zijn de echte houten toetsen met extra lengte ten opzichte van andere digitale piano’s. Het mechaniek functioneert zoals in een vleugel: de toets scharniert over een balansbalk en drukt een hamer met gewicht omhoog. Een 3-voudig sensorsysteem per toets zorgt voor optimale spelcontrole en repetitie. Door speciaal uitgebalanceerde gewichtspunten heeft dit klavier een optimale balans tussen sterk fortissimo en verfijnde controle in het pianissimo. De toetsen zijn belegd met een beleg wat op ivoor lijkt, wat met een stroef oppervlak meer controle over het spel geeft.

Klanken

De Kawai CA99 bevat uiteraard de mooiste samples van de Shigeru Kawai SK-EX vleugel, welke ook gelijk het hart van de CA99 zijn. Deze sublieme Kawai concertvleugels vindt u tegenwoordig veel terug in concertzalen en conservatoria. Kawai heeft een nieuwe SK-EX rendering ontwikkeld om de indrukwekkende klank zo natuurgetrouw weer te geven. Zo wordt elke toets vanuit meerdere posities opgenomen en de multi-channel-sampling gecombineerd met de nieuwste resonantie modeling techniek. Zo krijgt de CA99 een expressieve en rijke klank, in combinatie met de akoestische geluiden van de snaren, pedalen en mechaniekonderdelen voor een beleving alsof u achter een akoestisch instrument zit. Uiteraard heeft deze piano nog meer klanken dan alleen de SK-EX vleugel, 90 klanken in totaal! Van uitgebreid gerenderde vleugels zoals de EX serie, SK-5 en K-60 akoestische piano tot E-piano’s, hammond, orgel, strijkers en koorklanken. Combineer 2 klanken tegelijk of verdeel het klavier met links een ander geluid dan rechts.

Met de Virtual Technician functie kunt u het klankkarakter van de piano-, klavecimbel- en E-pianoklanken eenvoudig via het touchscreen veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers of terugvallende hamers instellen.

houten zangbodem

In de CA99 wordt de samenwerking met gerenommeerde HiFi fabrikant ONKYO naar een hoger niveau gebracht. Naast de hoogwaardige hoofdtelefoonversterker en nieuwe 360 graden luidsprekers, heeft deze digitale Kawai piano een TwinDrive Soundboard system. In plaats van basluidsprekers wordt de echte houten zangbodem met 2 transducers in trilling gebracht. Omdat zo de trilling wordt afgegeven aan de houten zangbodem zoals bij een akoestische piano, zorgt dit voor een optimale akoestische beleving. In vergelijking met de CA79 of CA 49 heeft deze CA99 een vollere en warmer geluid, en voel je de akoestische resonantie van het hout. Een unieke beleving in de wereld van de digitale piano’s!

Aansluitingen

De Kawai CA99 is voorzien van de volgende fysieke aansluitingen: Hoofdtelefoon, Line in, Line out, USB to host, MIDI, USB to device. Met de USB aansluitingen kunt u eenvoudig MIDI gegevens met een aangesloten laptop of computer uitwisselen. Daarnaast is de CA99 ook voorzien van Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio. Zo kunt u een koppeling maken met uw smartphone of tablet. Verander via uw telefoon eenvoudig de instellingen van uw CA99, of speel mee terwijl u uw favoriete muziek op de piano afspeelt. Verder is de piano uitgerust met 3 pedalen (v.l.n.r.): Una Corda, Sostenuto, Sustain.

Extra’s

Het interne geheugen van de Kawai CA99 bevat al een groot repertoire opnames van bekende muziek. Uniek zijn een serie aan klassieke werken, van oa. Chopin, Bach, Bürgmuller en Czerny. Nog mooier is dat u van Kawai de bladmuziek van deze nummers meegeleverd krijgt! Samen met een boek vol toonladders, en een verzamelboek met bladmuziek van 29 klassieke werken. Maar dat is nog niet alles: ook muziek vanuit de lesmethodes van Alfred Music Publications is al opgenomen in de database met opgenomen muziek. De opnames van lesboek 1A en 1B, als ook de opnames van het eerste boek uit de volwassen serie zijn al opgeslagen op het intern geheugen van de CA99!

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 5189
Merk: Kawai
Bouwserie: CA-serie
Model: CA99
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Rozenhout-Wit-Zwart Hoogglans-Zwart mat
Pedalen: 3
Hoogte: 101
Gewicht: 89 kg
Afmetingen: 47 × 144,5 × 101 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten