1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. 8 Eenvoudige Psalmimpressies – Gerrit Koele

8 Eenvoudige Psalmimpressies – Gerrit Koele

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

8 Eenvoudige Psalmimpressies – Gerrit Koele

Prijs

12,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

8 Eenvoudige Psalmimpressies van Gerrit Koele biedt de beginnende pianist de mogelijkheid om prachtige psalmbewerkingen te spelen! Fijn gearrangeerde muziekstukken, eenvoudig maar zeer harmonieus. Elke psalm heeft een intro/bewerking en gaat daarna over naar het koraal, de ritmische psalm zelf. De bewerkingen zijn van verschillende niveau’s: van beginner tot laat-beginner/begin-gevorderd.

De eerste eenvoudige psalmimpressies van Gerrit Koele hebben in de linkerhand een afstand van een kwint (5 toetsen) die over het klavier verschuift. De laatste stukken bevatten al grote sprongen in de linkerhand, van een lage bas naar een akkoord een octaaf hoger. De melodieën in de rechterhand beginnen grotendeels binnen een afstand van 5 toetsen, welke wel over het klavier verplaatst. Ook dit wordt in de laatste stukken uitgebreid tot grotere sprongen waarbij de melodie niet meer binnen een positie van 5 toetsen valt.

Inhoud 8 Eenvoudige Psalmimpressies:
1.) Psalm 68 – 2.) psalm 6 – 3.) psalm 62 – 4.) psalm 33 – 5.) psalm 116 – 6.) psalm 100 – 7.) psalm 84 – 8.) psalm 16

8 Eenvoudige Psalmimpressie van Gerrit Koele is een fijn boek voor de pianist die naast het de lesboeken ook graag met dit repertoire aan de slag wil gaan. Het boek is qua niveau te gebruiken vanaf de volgende lesboeken:

Gerelateerde producten