1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek Niveau 2 – Alfred Basic Piano Library

Lesboek Niveau 2 – Alfred Basic Piano Library

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek Niveau 2 – Alfred Basic Piano Library

Prijs

14,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

Lesboek Niveau 2 van de succesvolle lesmethode Alfred Basic Piano Library. Dit lesboek is een vervolg op lesboek 1B, en sluit naadloos aan op de voorgaande lesstof. Het begint met de samengevatte herhaling van lesboek 1B. Daarna worden nieuwe onderwerpen geïntroduceerd, zoals gepuncteerde noten, drieklanken, gebruiken akkoorden en grotere intervallen. Ook vingerzetting en posities worden uitgebreid in leuke oefenliedjes. Vanaf Lesboek 1B zijn er geen begeleidingen voor de pianoleraar meer uitgeschreven bij de liedjes. In Duet book 2 vindt u extra duetten voor leerling en leraar, op het niveau van lesboek 2.

Het lesboek is goede opgebouwd en onderdelen worden helder uitgelegd. In dit lesboek vindt u onder andere de liedjes: 18th Century Dance, Malaguena, The Can-Can, Kum-ba-yah!, Our Special Waltz, Blue Scales en Calypso Carnival. Lesboek Niveau 2 houdt ook rekening met de kleine handen en met de spanningsboog van de jonge beginners. Een mooi aansluitend lesboek op lesboek 1B, ter uitbreiding van uw kennis en pianospel. Dit boek bevat 49 bladzijdes.

Tip: Bekijk ook eens Funbook level 2! Dit boek staat vol extra liedjes, waarbij aangegeven is bij welke bladzijde in het lesboek dit extra liedje past. Zeker bij de Alfred Basic Piano Library zijn deze extra liedjes erg prettig, omdat het niveau soms erg rap omhoog gaat. Ook Duet book 2 is een aanrader! Dit zijn leuke duetten om samen met de pianoleraar of andere pianist te spelen. Er is niks leuker dan samen muziekmaken!

Waarom kiest Piano Select voor de Alfred Basic Piano Library lesmethode:

  • Vlotte opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Liedjes worden al snel met 2 handen gespeeld, waardoor het ook leuk klinkt zonder begeleiding van een pianoleraar;
  • Grotendeels georiënteerd op volksmuziek, traditionele gospelmuziek en klassieke muziek;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Al jarenlang de basis voor startende pianoleerlingen.

Gerelateerde producten