1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek 3 – Hal Leonard pianomethode

Lesboek 3 – Hal Leonard pianomethode

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek 3 – Hal Leonard pianomethode

Prijs

16,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Hal Leonard pianomethode lesboek 3 is het derde deel van een prachtige serie lesboeken! Dit boek gaat gelijk verder waar boek 2 stopte, en begint direct met achtste noten. De moeilijkheidsgraad neemt toe, en door leuke oefeningen worden leerlingen uitgedaagd in het verbeteren van hun pianospel. Voor het eerst in de serie lesboeken heeft niet elk liedje meer een begeleiding voor de pianoleraar: de liedjes klinken ook zonder begeleiding tot een mooi harmonisch geheel!

In dit boek komen de volgende onderdelen voorbij: Achtste noten, tweekwarts maat, swing, gepuncteerde kwartnoten, intervallen tot de sext, hele en halve toonafstanden, drieklanken en halve toonladders. Naast de leuke gevarieerde liedjes uit allerlei muzikale genres, bevat het boek ook meerdere improvisatie opdrachten met de aangeleerde halve toonladders. Dat maakt Hal Leonard pianomethode tot een zeer complete lesmethode voor piano! Dit boek bevat 48 bladzijdes.

Tip: Met Hal Leonard Pianomethode Speelboek 3 heeft u een boek vol extra liedjes die passen bij lesboek 3! Ideaal om de jonge pianist extra liedjes te laten oefenen zonder dat het niveau al gelijk moeilijker wordt. Of als extra lesmateriaal als een leerling moeite heeft met bepaalde nieuwe lesstof. Voor ‘meespeel’ plezier kunt u ook nog de CD met begeleidingsnummers bestellen!

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten