1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Deel 1 – Hal Leonard pianomethode voor volwassenen (met 2 cd’s)

Deel 1 – Hal Leonard pianomethode voor volwassenen (met 2 cd’s)

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Deel 1 – Hal Leonard pianomethode voor volwassenen (met 2 cd’s)

Prijs

26,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Deel 1 van de populaire lesmethode Hal Leonard pianomethode voor volwassenen. Een zorgvuldig opgebouwd lesboek met duidelijke uitleg. De theoretische elementen worden overzichtelijk weergegeven tussen de goed gearrangeerde liedjes. Uniek aan deze lesmethode voor volwassenen is dat er gestart wordt met de notatie zoals deze ook in de kinderboeken wordt gebruikt, zonder notenbalk (t/m blz 23). Juist deze stap maakt het boek extra toegankelijk, en zorgt voor een rustige opbouw zonder saai te worden. Bij vrijwel alle liedjes staan begeleidingen voor een docent of pianist, om samen te kunnen spelen. Daarnaast heeft het boek ook nog eens 2 cd’s (audio online is enkel nog maar voor deel 2 beschikbaar), voor extra veel speelplezier.

In dit boek worden onder andere de volgende onderdelen behandeld: Noten en rusten tot achtsten, gepuncteerde noten tot gepuncteerde kwartnoten, dynamische tekens pp tot ff, staccato en legato, kruisen en mollen, intervallen tot de sext, 8va en 8vb, accenten, maatsoorten, opmaat, herhalingstekens, rechterpedaal. Van zithouding en oriëntatie op het klavier, tot ritmes en harmonieën. Met liedjes in allerlei muziekstijlen, is dit een fantastisch boek voor de volwassen beginner! Hal Leonard pianomethode voor volwassenen deel 1 bevat 96 bladzijdes.

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten