Welkom bij Piano Select

Wat leuk dat u doorklikt naar onze website! Op onze website vindt u piano’s & vleugels, bladmuziek, accessoires en veel informatie rondom de aanschaf en onderhoud van een piano of vleugel.

Naast de revisiewerkzaamheden in onze showroom/werkplaats, verrichten wij ook veel stembeurten en werkzaamheden bij klanten thuis. Bent u op zoek naar advies of informatie? Wij helpen u graag!

KWALITEIT, VAKMANSCHAP & SERVICE

Piano Select staat voor hoge kwaliteit instrumenten, duurzaam en betrouwbaar. Dat is namelijk belangrijk om een goede speeltechniek op te ontwikkelen. Bij ons zult u voornamelijk Japanse instrumenten vinden. Van de nieuwste Kawai piano’s & vleugels tot gereviseerde Yamaha piano’s en vleugels.

Omdat wij al deze werkzaamheden met ons eigen team uitvoeren, kunnen wij u uitgebreid adviseren en uitleggen waar u op kunt letten bij aanschaf van een piano of vleugel. U heeft bij ons geen contact met een verkoopmedewerker, maar met pianotechnici vol passie die daarnaast actief zijn als pianodocent. Zo beschikken wij over veel vakkennis en ervaring met uw speelsituatie.

Benieuwd naar meer informatie over ons bedrijf? Lees meer…

Silent systeem inbouw aan huis

Uw akoestische pianogeluid uitzetten, en met behulp van een hoofdtelefoon verder spelen? Dat is mogelijk met een silent systeem! Met een silent piano speelt u zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

Piano Select biedt ook de mogelijkheid om een Genio Silent systeem in uw huidige piano in te bouwen. Dit doen wij bij u thuis. Op die manier voorkomt u dat u uw piano een paar dagen kwijt bent, met bijbehorende hoge transportkosten. Door onze werkwijze hebben wij het Silent systeem vaak al binnen 3 uur geïnstalleerd, afgeregeld en gekalibreerd!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Genio Silent systeem in uw huidige piano? Alle Yamaha U series en vele vergelijkbare piano’s boven de 115cm zijn geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Genio silent systemen

Meer informatie?

  PianoSelect aanbod

  Wat klanten over ons zeggen

  Ongedwongen en vrijblijvend uitproberen

  Bij Piano Select begrijpen we dat u rust wilt ervaren tijdens de zoektocht naar uw instrument. Daarom vindt u bij ons alleen vakmensen (actief als pianotechnicus & muziekdocent) die met u meedenken en uitgebreid de tijd voor u nemen. Juist die ongedwongen sfeer en passie voor vakmanschap maakt dat onze klanten zich goed kunnen oriënteren. Wij nodigen u van harte uit om onze instrumenten te komen bespelen.

  Ruim assortiment

  Yamaha, Kawai en vele andere merken

  Garantie

  Tot 10 jaar garantie en geen onverwachte kosten

  No nonsense

  Deskundig advies door de vakspecialist

  Flexibel

  U kunt voordelig “huren met recht van koop”

  De webshop