1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. verkocht
 4. Samick SU-108P piano

Samick SU-108P piano

VERKOCHT

2.650,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Yes, we hebben er weer 1 kunnen vinden! Een mooie Samick SU-108P in hoogglans zwart, een van de (weinige) series van Samick waar mooie exemplaren tussen kunnen zitten. Gekocht van de eerste eigenaar, altijd netjes behandeld. Het instrument is door ons uitgebreid gepolijst, schoongemaakt en een onderhoudsbeurt is uitgevoerd. De hamerkoppen zijn geschuurd en in model gebracht, ongewenste frictie is behandeld en het instrument is nauwkeurig afgeregeld. De klank is vol warm in tegenstelling tot veel andere piano’s van Samick, en de piano speelt licht en soepel. Een erg leuk instrument met een hoogglans meubel in deze prijsklasse!

Samick is een Zuid-Koreaanse fabrikant van piano’s die in 1958 werd opgericht. Het bedrijf is een van de grootste piano- en muziekinstrumentenfabrikanten ter wereld en heeft fabrieken in Zuid-Korea, China, Indonesië en de Verenigde Staten. Samick maakt piano’s van verschillende prijsklassen. De kwaliteit van Samick piano’s varieert afhankelijk van de prijsklasse en het model, maar afhankelijk over het algemeen hebben ze een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Samick
Bouwjaar: 1994
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Afmetingen: 56 × 145,5 × 108 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten