1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Occasion piano's en vleugels
 4. Occasion vleugels
 5. Yamaha S400B handgemaakte vleugel

Yamaha S400B handgemaakte vleugel

28.000,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd|Optie: Genio Premium €2395,-
Waarom een vleugel van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze vleugel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

Een sublieme Yamaha S400B handgemaakte vleugel uit 1984, in A+ klasse topstaat! Een prachtig instrument, uniek onder de Yamaha vleugels. Met een zeer nauwkeurig en verfijnde aanslag in combinatie met het grote dynamische bereik is dit een vleugel met groot speelgenot voor pianisten. Deze vleugel heeft bij ons een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Hierbij zijn onder andere het toetsbeleg vervangen, de hamerkoppen uitgebreid onderhouden en geïntoneerd, is het instrument volledig afgeregeld en het meubel gepolijst. Een instrument waar we een aantal maanden vol passie en aandacht aan hebben gewerkt, om de veelzijdigheid van het instrument te leren kennen en dit met de afregeling er maximaal uit te kunnen halen.

Het kwaliteitsverschil en ‘handgemaakte’ van deze Yamaha S400B vleugel in de selectie van materialen, hoogkwalitatief materiaalgebruik en de verhoudingen tussen de materialen. Zo brengt deze vleugel een warmere en meer gelaagde toon dan de Yamaha C-serie vleugels. Het touché voelt iets gewogen maar soepel, en bijzonder nauwkeurig. De klank is vol en prachtig in balans. Door de gelaagdheid biedt deze vleugel de mogelijkheid om meerdere melodielijnen goed te kunnen volgen zonder de warmte en volheid te verliezen.  Een instrument wat u uitnodigt om vrijblijvend te komen proefspelen om te ervaren wat het u te bieden heeft.

PREMIUM SERVICEPAKKET T.W.V. € 1500,-

Deze Yamaha S400B vleugel wordt geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem, luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek, schoonmaakset.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 52.436,-
Merk: Yamaha
Bouwserie: S4
Model: S400B
Serienummer: 3892853
Bouwjaar: 1984
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 2
Hoogte: 190
Gewicht: 338 kg
Afmetingen: 190 × 148 × 101 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar

De beste zorg voor uw vleugel

Bij Piano Select kiest u voor kwaliteit en service. Om die reden worden onze vleugels geleverd inclusief premium servicepakket t.w.v. € 1500,-. Wij kiezen ervoor om onze vleugels standaard met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem te leveren. Dit systeem houdt uw vleugel in topconditie, door de luchtvochtigheid in het instrument te reguleren. Bij droogte zal het systeem bevochtigen, bij hoge luchtvochtigheid zal het systeem drogen. Zo blijven de spanning in zangbodem en hout, stemming en mechaniek zo constant mogelijk. Daarnaast zijn de volgende zaken bij aankoop van een vleugel bij Piano Select inbegrepen:

Optioneel silent systeem

Deze vleugel kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent vleugel speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select voor vleugels de volgende 2 bekende merken: Kawai en Genio. Kawai ATX4 is alleen fabrieksaf leverbaar op nieuwe Kawai vleugels. Genio Premium is ook achteraf in uw vleugel in te bouwen.

Genio Premium

Met het Genio Premium silent systeem bent u voorzien van een compleet silent systeem, uitgevoerd in een gebruiksvriendelijk en elegant design. Schuif eenvoudig het touchscreen bedieningspaneel uit om alle functies van het silent systeem eenvoudig te bedienen. U heeft direct toegang tot volume, geluiden, effecten, metronoom en opnamefunctie. Op het scherm kunt u eenvoudig informatie aflezen, en gebruikersinstellingen opslaan. Ook is het Genio Premium systeem een audio in- en uitgang, waarmee u bijvoorbeeld speakers kunt aansluiten.

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.