1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Accessoires
 4. Yamaha S400B handgemaakte vleugel

Yamaha S400B handgemaakte vleugel

VERKOCHT

28.000,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een sublieme Yamaha S400B handgemaakte vleugel uit 1984, in A+ klasse topstaat! Een prachtig instrument, uniek onder de Yamaha vleugels. Met een zeer nauwkeurig en verfijnde aanslag in combinatie met het grote dynamische bereik is dit een vleugel met groot speelgenot voor pianisten. Deze vleugel heeft bij ons een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Hierbij zijn onder andere het toetsbeleg vervangen, de hamerkoppen uitgebreid onderhouden en geïntoneerd, is het instrument volledig afgeregeld en het meubel gepolijst. Een instrument waar we een aantal maanden vol passie en aandacht aan hebben gewerkt, om de veelzijdigheid van het instrument te leren kennen en dit met de afregeling er maximaal uit te kunnen halen.

Het kwaliteitsverschil en ‘handgemaakte’ van deze Yamaha S400B vleugel in de selectie van materialen, hoogkwalitatief materiaalgebruik en de verhoudingen tussen de materialen. Zo brengt deze vleugel een warmere en meer gelaagde toon dan de Yamaha C-serie vleugels. Het touché voelt iets gewogen maar soepel, en bijzonder nauwkeurig. De klank is vol en prachtig in balans. Door de gelaagdheid biedt deze vleugel de mogelijkheid om meerdere melodielijnen goed te kunnen volgen zonder de warmte en volheid te verliezen.  Een instrument wat u uitnodigt om vrijblijvend te komen proefspelen om te ervaren wat het u te bieden heeft.

PREMIUM SERVICEPAKKET T.W.V. € 1500,-

Deze Yamaha S400B vleugel wordt geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem, luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek, schoonmaakset.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 52.436,-
Merk: Yamaha
Bouwserie: S4
Model: S400B
Serienummer: 3892853
Bouwjaar: 1984
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 2
Hoogte: 190
Gewicht: 338 kg
Afmetingen: 190 × 148 × 101 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten