1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Occasion piano's en vleugels
 4. Occasion vleugels
 5. Yamaha C3 (C3D) vleugel

Yamaha C3 (C3D) vleugel

VERKOCHT

17.995,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een schitterende Yamaha C3D vleugel uit 1978, in A+ klasse topstaat! Een uniek exemplaar, altijd voorzichtig behandeld door de eerste eigenaar. In deze bouwperiode komen we voornamelijk de C3B tegen. Deze C3D is uitgerust met een luxe frame, gekenmerkt door de sierlijke ringen (foto 8). Ook een verschil met de reguliere C3B zijn de versterkte lijsten in het meubel (foto 9). Deze elementen vinden we later terug bij de handgemaakte S-vleugels van Yamaha, die vanaf 1982 zijn gebouwd. Deze vleugel is met 2 pedalen uitgerust.

De technische staat van deze Yamaha C3D is subliem! Zelden komen we een vleugel tegen met zulk gaaf hout, en zo’n prachtige zangbodem. Ook de besnaring is in formidabele staat. Wij hebben een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. Hierbij hebben we delen van het toetsbeleg vervangen, op maat gemaakt en uitgebreid gepolijst, het kernlaken in de toetsen vervangen, alle balanspennen en voordrukstiften opgepoetst, de hamerkoppen uitgebreid geschuurd en geïntoneerd voor een groter dynamisch bereik en warmere klank, en is de volledige vleugel nauwkeurig afgeregeld. Ook het volledige meubel is uitgebreid gepolijst. Het meubel is ook in zeer goede staat, en heeft enkel lichte gebruikerssporen op de lessenaar en slotlijst. Foto’s van de onderhoudswerkzaamheden kunt u vinden

Deze Yamaha C3D vleugel heeft een volle open klank met krachtige bassen. Het grote dynamisch bereik biedt vele expressiemogelijkheden, van een warm pianissimo naar een open fortissimo! De speelaard van deze vleugel is licht en soepel, en leent zich voor het maken van verfijnde nuances. U bent van harte welkom om deze vleugel in onze showroom te komen bewonderen, beluisteren en bespelen.

Deze Yamaha vleugel wordt geleverd met servicepakket op maat. Hierin zit o.a. een Dampp-Chaser Piano Life Saver klimaatbeheersingssysteem, Feurich ConcertbankOnderhoudsset, Sokkels voor onder de wielen, 5 jaar garantie (uitbreidbaar tot 10 jaar). Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 32.040,-
Merk: Yamaha
Bouwserie: C3
Model: C3B
Serienummer: 2750487
Bouwjaar: 1978
Staat meubel: Goed
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 2
Hoogte: 183
Gewicht: 315 kg
Afmetingen: 183 × 148 × 101 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten