1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Occasion piano's en vleugels
 4. Occasion piano's
 5. Yamaha UX3 (UX30BL) handgemaakte piano

Yamaha UX3 (UX30BL) handgemaakte piano

7.500,00

Huurprijs: €150,00 per maand
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd|Optie: Genio Essence €1275,-|Optie: Genio Premium €1575,-
Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze piano? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

Een schitterende Yamaha UX3 (UX30BL) handgemaakte piano in uitmuntende staat! Deze ‘jonge’ piano met als bouwjaar 1988 is zowel een pronkstuk qua meubel, als een muzikaal feest om op te spelen. Haar klank is ongeëvenaard; vol en warm, met een enorm dynamisch bereik. Haar bassen zijn mooier dan die van menig vleugel, en prachtig in balans met de diskant. Van een warm pianissimo tot een expressief fortissimo, deze piano heeft het allemaal in huis. De speelaard is licht en fijngevoelig, voor de mooiste nuances tijdens het spelen. Een echte uitblinker onder de Yamaha piano’s, zoals we dat van de Yamaha UX serie kennen.

Uniek aan de Yamaha UX30BL is de brede lessenaar, verbonden aan een raam wat volledig uitklapt. Hierdoor blijft bladmuziek beter staan, maar komt vooral ook de klank directer tot de pianist. Zo is dat bij een vleugel ook. Tijdens onze werkzaamheden hebben we de piano van binnen uitgebreid schoongemaakt, basiswerkzaamheden en reparaties uitgevoerd, en daarna nauwkeurig afgeregeld en geïntoneerd. Qua meubel hebben we deze piano zeer uitgebreid gepolijst en krassen eruit geschuurd, met een schitterend eindresultaat. Het meubel ziet er weer uit als nieuw!

De Yamaha UX3-serie, het topmodel onder de Yamaha U-modellen, wordt met de hand gemaakt van de allerbeste materialen, en het zijn de kleine details die het verschil maken. Het opvallende X-frame aan de achterkant geeft dit model zijn naam en zorgt voor een ongelooflijk sterke constructie, in plaats van de gebruikelijke 4 verticale balken. De UX3, een upgrade van de U3, heeft een verfijndere mensuur en langere snaren die schuiner zijn geplaatst, waardoor het mechaniek een verrassend hoge repetitiesnelheid heeft, vergelijkbaar met een vleugel. De hamerkoppen zijn gemaakt van hoogwaardig mahoniehout en vilt. Met de ervaring en vaardigheid van Yamaha’s beste vakmensen wordt de UX3 met liefdevolle aandacht vervaardigd, en het is geen wonder dat dit instrument geliefd is bij (concert)pianisten en pianoliefhebbers sinds de introductie van de UX piano in 1975.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 17.849,-
Merk: Yamaha
Bouwserie: UX3-UX30BL
Model: UX30BL
Serienummer: 4669077
Bouwjaar: 1988
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Hoogglans-Zwart
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Pedalen: 3
Hoogte: 131
Gewicht: 228 kg
Afmetingen: 64 × 154 × 131 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 55 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
VAKANTIEDe hele zomervakantie zijn wij volgens bovenstaande openingstijden geopend!
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.

Gerelateerde producten