1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. verkocht
 4. Yamaha C104 piano

Yamaha C104 piano

VERKOCHT

2.150,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een toffe Yamaha C104 piano in satin zwarte uitvoering! Deze piano uit 1977 hebben wij voorzien van een nieuwe satin zwarte lak. Ook de siervilten zijn vervangen voor nieuw rood vilt. Naast het schoonmaken hebben we meerdere kleine reparaties uitgevoerd, en is het mechaniek weer nauwkeurig afgeregeld voor heerlijk speelresultaat. Een piano met de herkenbare eigenschappen zoals de stemvastheid, lichte aanslag en sprekende klank is dit een heerlijk speelse piano! Een ideale piano voor het ontwikkelen van een basistechniek, of juist voor de verder gevorderde pianist binnen dit budget.

Yamaha biedt een breed scala aan akoestische studiepiano’s, van instapmodellen tot professionele instrumenten. Deze piano’s zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen. In het algemeen, Yamaha akoestische studiepiano’s zijn bekend om hun duurzaamheid, consistentie en kwaliteit, en zijn zeer geliefd onder muziekleraren en studenten wereldwijd. Er zijn een aantal voordelen van het kopen van een occasion Yamaha piano. Ten eerste, kun je vaak een goede kwaliteit piano krijgen voor een lagere prijs dan een nieuwe piano. Dit maakt het een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare piano. Ten tweede, occasion Yamaha piano’s zijn vaak al ‘ingelopen’, wat betekent dat ze al een tijdje in gebruik zijn geweest en dat de spanning van de snaren en het mechaniek al op hun optimale niveau zijn. Dit kan leiden tot een verbeterde speelervaring.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: C104
Model: C104
Serienummer: 2384512
Bouwjaar: 1977
Staat meubel: Nieuwe lak
Technische staat: Goed
Kleur: Zwart
Pedalen: 3
Hoogte: 104
Afmetingen: 56 × 143 × 104 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten