VERKOCHT

3.250,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een prachtige Petrof 115 piano! Door ons voorzien van een nieuwe matzwarte lak. Technisch hebben we deze piano helemaal nagelopen, reparaties uitgevoerd en weer nauwkeurig afgeregeld. Kenmerkend aan deze Petrof piano is de prachtige warme klank met mooie diepe bastonen. De piano speelt erg nauwkeurig en soepel. Een erg inspirerend instrument om op te spelen, laat u verrassen door dit prachtige instrument!

Petrof is het grootste merk in Europa dat gespecialiseerd is in piano’s en vleugels. De familie Petrof maakt al vijf generaties lang piano’s van uitzonderlijke kwaliteit. Oprichter Antonín Petrof leerde het bouwen van piano’s in Wenen en behaalde een belangrijke mijlpaal met zijn eerste concertvleugel in 1864. De productie werd onderbroken, maar hervatte zich met de introductie van harmoniums en akoestische piano’s in de late 19e eeuw. Onder leiding van Vladimir Petrof breidde Petrof het merk wereldwijd uit en bereikte Azië, Oceanië en Zuid-Amerika.

Petrof-piano’s staan bekend om hun aangename aanraking en warme, romantische geluid. De zorgvuldige constructie van hun zangbodems, gemaakt van zorgvuldig geselecteerd vurenhout, draagt bij aan de uitstekende geluidskwaliteit. Het ambachtelijk vervaardigen van piano’s is van cruciaal belang voor Petrof, waardoor ze de warme tonen kunnen behouden en consistente hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Ze produceren ook veel onderdelen zelf, waaronder de toetsen, hamers en snaren, waarbij ze gedurende het hele productieproces nauwgezet aandacht besteden aan details. Als je op zoek bent naar een warm pianogeluid, is deze Petrof 115 piano het overwegen waard, met haar uitzonderlijke toon en nauwgezette constructie.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Petrof
Model: 115
Bouwjaar: 1987
Staat meubel: Nieuwe lak
Technische staat: Goed
Kleur: Zwart mat
Pedalen: 3
Afmetingen: 56 × 143 × 115 cm
Garantie: 3 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten