VERKOCHT

4.995,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Deze prachtige Ibach 120 piano is het resultaat van 200 jaar Duits vakmanschap. Vormgegeven in een prachtig meubel. Wij hebben deze piano voorzien van nieuwe matzwarte lak. Een piano met prachtige warme klank, groot dynamisch bereik en prettige speelaard. Een genot om achter te spelen! Uniek aan deze piano is de schoothoogte, met 67 cm is deze piano ook uitermate geschikt voor de pianisten met langere benen!

Ibach is een Duits pianomerk (Rud. Ibach Sohn) dat zijn sporen heeft verdiend als een vooraanstaand producent van hoogwaardige piano’s. Met een oprichtingsgeschiedenis die teruggaat tot 1794, is Ibach een van de oudste pianobedrijven ter wereld, met een ongekend hoog niveau van vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf staat bekend om zijn traditionele aanpak van pianobouw en heeft een unieke reputatie in de muziekwereld. Hun instrumenten worden geprezen door musici wereldwijd en hebben talrijke prijzen ontvangen. Als u op zoek bent naar een instrument dat de essentie van traditioneel vakmanschap omarmt en tegelijkertijd voldoet aan de eisen van de moderne muzikant, dan kunt u dit terugvinden in een Ibach piano.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Ibach
Model: 120
Serienummer: 144297
Bouwjaar: 1985
Staat meubel: Nieuwe lak
Technische staat: Goed
Kleur: Zwart mat
Pedalen: 3
Afmetingen: 58 × 147,5 × 119 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten