1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. verkocht
 4. Grotrian Steinweg 120 piano

Grotrian Steinweg 120 piano

VERKOCHT

5.000,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een schitterende Grotrian Steinweg 120 piano! In 1835 werd dit pianomerk opgericht door Heinrich Steinweg, die zelf in 1850 naar Amerika vertrok en daar tot het welbekende Steinway & Sons uitgroeide. Zijn zoon Theodor Steinweg zette samen met Friedrich Grotrian in Braunschweig voort. Een familiebedrijf waarbij de kwaliteit van de piano’s tot het allerhoogste niveau behoort. Ook vandaag de dag worden nog steeds zo’n 600 piano’s en vleugels geproduceerd per jaar. Ze staan bekend om hun prachtige klank, fijne speelaard en stervormige massieve constructie aan de achterkant van de piano.

Deze Grotrian Steinweg 120 piano uit 1977 is qua uiterlijk voorzien van een nieuwe lak en siervilten. De piano is grondig schoongemaakt, groot onderhoud aan hamerkoppen is uitgevoerd en het instrument is nauwkeurig afgeregeld. Het hoogwaardige Renner mechaniek en Roslau besnaring zorgen voor een zeer precieze aanslag en warme klank. Laat u verrassen door het grote dynamisch bereik en verfijnde speelaard!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Grotrian Steinweg
Bouwserie: 120
Model: 120
Serienummer: 119131
Bouwjaar: 1977
Staat meubel: Nieuwe lak
Technische staat: Zeer goed
Kleur: Zwart mat
Pedalen: 2
Hoogte: 120
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 25 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten