VERKOCHT

1.995,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Weer zo’n unieke Fazer 108 piano in ons assortiment! Deze prachtige Finse piano uit 1983 heeft een prachtig eikenkleurig meubel, door ons voorzien van nieuw rood siervilt. De piano is uitgebreid schoongemaakt, gerepareerd waar nodig en nauwkeurig afgeregeld. De toetsen spelen iets aan de zware kant voor een gemiddelde Fazer, iets meer zoals we vaak bij Rösler of August Förster tegenkomen. De piano speelt wel erg precies en heeft een fijne reactie voor dynamische verschillen. De klank is mooi warm en volwassen, zoals we van Fazer gewend zijn. Een prachtig meubel en mooi instrument voor een scherpe prijs!

Fazer piano’s zijn uniek in hun klasse en prijs/kwaliteit verhouding. Na al tientallen jaren een muziekwinkel in bladmuziek en instrumenten te runnen, begon Fazer in 1935 met het ontwerpen en fabriceren van hun eigen piano. Met als doel om een goedkope, maar kwalitatief goede piano op de markt te brengen. De piano’s zijn uniek in het segment van studiepiano’s onder de 115 cm. Kenmerkend zijn het Finse design, met stabiel Langer mechaniek en kwalitatief Röslau staal. Door enkel te focussen op deze productcategorie, springen deze studiepiano’s eruit door hun rijke klank en volwassen speelgevoel!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Fazer
Bouwserie: 108
Model: 108
Serienummer: 70740
Bouwjaar: 1983
Staat meubel: Goed
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Bruin
Pedalen: 3
Hoogte: 108
Afmetingen: 53 × 145 × 108 cm
Garantie: 3 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 30 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten