1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Occasion piano's en vleugels
 4. Occasion piano's
 5. August Förster 114 piano

August Förster 114 piano

August Förster 114 piano

Serienummer: 123959
Bouwjaar: 1959
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Verkocht

1.650,00

Een mooie August Förster 114 piano uit 1959. Deze kwalitatieve piano is gebouwd in Tsjechië. De topklasse instrumenten van dit merk komen uit Duitsland. De periode waarin deze piano is gebouwd in Tsjechië is een periode waarin deze fabriek was overgenomen door de staat, en de motivatie en kwaliteit achter bleven bij de Duitse fabriek. Desondanks zijn dit nog steeds hoogstaande kwalitatieve piano’s, en komt u deze piano’s regelmatig tegen in uw zoektocht naar een kwalitatieve piano.

Deze August Förster piano van 114 cm hoog heeft een mooie volle warme klank, met een iets gewogen aanslag. In onze werkplaats heeft deze piano een uitgebreide onderhoudsbeurt/revisie gehad. Hierbij zijn veel asjes vervangen, hebben de hamerkoppen groot onderhoud gehad, zijn de toetsen geschuurd en gepolijst, heeft de kast een nieuwe mat zwarte lak ontvangen, en is het instrument uitgebreid afgeregeld. U bent van harte welkom om u te laten verrassen door de mooie klank van deze mooie piano!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: August Forster
Model: 114
Pedalen: 2
Hoogte: 114
Silent: Niet mogelijk
Afmetingen: 54,5 × 143,5 × 114 cm
Garantie: 3 jaar, uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 10 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 6 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 6 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!