1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Kawai K-300 AURES 2 piano

Kawai K-300 AURES 2 piano

VERKOCHT

10.295,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Kawai Aures

Kawai Aures is de ultieme combinatie tussen genieten van akoestisch met de voordelen van digitaal. Een piano gemaakt voor dag en nacht. U kunt zowel akoestisch piano, als silent piano, als digitaal piano spelen!

Akoestische piano

Deze Kawai K-300 AURES 2 piano is uitgerust met het millennium III klavier. Het mechaniek bevat onderdelen van ABS Carbon. Deze onderdelen hebben geen krimp en zet bij luchtvochtigheidsverschillen. Ook is het materiaal in gewicht lichter, en in kracht sterker. Dat resulteert in een zeer precieze aanslag, snelheid en controle voor de pianist. De akoestische klank van de piano is prachtig warm met groot dynamisch bereik. Van zachte warme klanken tot expressieve melodieën. Deze klank wordt onder andere geproduceerd door de hoog kwalitatieve hamerkoppen met ondervilt en mahoniehouten kern, die de snaar in beweging zetten. De massief sparrenhouten zangbodem versterkt de warme klank.

Silent piano

Net zoals de ATX4 piano’s, is deze Kawai K-300 AURES 2 piano uitgerust met het IHSS sensor systeem, muterail en aansluiting voor de hoofdtelefoon om stil te kunnen spelen. Zeker in het gezinsleven of met directe buren kan het gewenst zijn om het akoestische geluid uit te schakelen en met een hoofdtelefoon verder te spelen. Uniek aan het IHSS sensor systeem van Kawai is dat de sensoren aan de hamerstelen zijn gemonteerd, waar alle andere producenten de sensoren onder te toetsen plaatsen. De hamersteel is het laatste onderdeel in het mechaniek wat in beweging wordt gezet na het indrukken van de toets, voor er geluid wordt geproduceerd. Door juist hier de sensor te bevestigen, komt de aanslag nog beter met een akoestische aanslag overeen en is het veel preciezer dan andere silent systemen. Door uw telefoon of tablet via bluetooth met uw piano te verbinden, kunt u andere geluiden selecteren en vele effecten bedienen. Met de virtual technician past u het klankkarakter van de digitale pianogeluiden volledig aan naar wens. Zo kunt u de resonantie van de snaren, dempers, klankkast of het terugval geluid van hamers instellen.

Digitale piano

Nu het mooiste van de Kawai K-300 AURES 2: door middel van transducers op de zangbodem, kunt u de digitale geluiden van het silent systeem ook op uw zangbodem afspelen!  De zangbodem wordt op deze manier als akoestische speaker gebruikt om digitale geluiden op af te spelen. Zo kunt u het akoestische gedeelte van de piano uitschakelen, om digitaal verder te oefenen met de mogelijkheid om de digitale geluiden middels een volumeknop zachter te zetten. Maar nog leuker is het selecteren van een digitaal geluid, en deze zo te combineren met de akoestische pianoklank. Zo kunt u bijvoorbeeld akoestische piano spelen met digitale strijkers eronder. Of u kunt uw telefoon/tablet met bluetooth audio verbinden. Speel uw favoriete nummers op de zangbodem af, terwijl u deze meespeelt!

Bluetooth midi en audio

De Kawai K-300 AURES 2 heeft geen scherm meer voor bediening van klanken en functies. Dit gebeurt volledig via de PianoRemote app van Kawai. Onder het klavier vindt u wel alle uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder midi aansluitingen en 2 hoofdtelefoon aansluitingen. Via Bluetooth krijgt u in de PianoRemote app toegang tot de mooiste Kawai concertvleugel, vleugel en piano klanken. Deze klanken zijn middels de virtual technician volledig aan te passen naar wens van de pianist. Van resonanties tot mechaniek en pedaal bijgeluiden, alles is volledig naar wens in te stellen. Daarnaast vindt u uitgebreide extra geluiden zoals E-piano’s, hammondgeluiden, kerkorgels, strijkers, synthesizers, koorklanken, bassen en gitaargeluiden. Deze zijn ook weer te combineren zodat u 2 geluiden gelijktijdig hoort. Met de Bluetooth midi kunt u ook midi signalen naar uw smartdevice sturen, om zo bijvoorbeeld met muzikale apps mee te spelen.

 

Conclusie Piano Select

Dit is een instrument wat u gezien en gehoord moet hebben! De nieuwste akoestische innovaties, gecombineerd met de beste en nieuwste digitale technologie. Een akoestische en digitale piano in één, erg uniek en vol mogelijkheden. Akoestisch een instrument met volle warme klank, en zeer nauwkeurige aanslag. De digitale opties maken het tot een speeltuin met oneindige mogelijkheden. Voor de beginnende pianist zijn de functies uiterst functioneel, voornamelijk het oefenen met digitale geluiden die zachter gezet kunnen worden op de zangbodem. Voor de gevorderde pianist is dit de pianocombinatie die al jaren werd gezocht en nu mogelijk is, het genot van de akoestische klank met alle digitale mogelijkheden! Verder is de piano uitgerust met de handige (design) elementen van Kawai, zoals de slowfall klaverklep, 100cm brede lessenaar, studievilt, en automatische uitschakeling van het digitale systeem na een periode van inactiviteit. De hoogwaardige Kawai SH-9 hoofdtelefoon wordt meegeleverd.

Deze piano is naast hoogglans zwart ook leverbaar in wit hoogglans, en zwart hoogglans met zilver hardware of wit hoogglans met zilver hardware.

Servicepakket

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

 

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 11.600
Merk: Kawai
Bouwserie: K-300-K-serie
Model: K-300-K-300 AURES 2
Serienummer: F182352
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Wit Hoogglans-Wit Hoogglans met zilver hardware-Zwart Hoogglans-Zwart Hoogglans met zilver hardware
Mechaniek: Millenium III met ABS-Carbon
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Toetsbeleg: Acryl/Phenol
Toetsenklep: Slowfall
Pedalen: 3
Hoogte: 122
Gewicht: 227 kg
Afmetingen: 61 × 149 × 122 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten