1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai K-15E piano – jong gebruikt!

Kawai K-15E piano – jong gebruikt!

2.900,00

Huurprijs: Fexibele betaling op aanvraag
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
  • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze piano? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

Een jong gebruikte K-15E piano voor een hele scherpe prijs! Uitgerust met een zeer nauwkeurig mechaniek, wat zorgt voor een prettige speelervaring. In combinatie met de rijke, volle klank maakt dit een ideale beginnerspiano om een goede speeltechniek op te ontwikkelen. De aanslag een het speelgevoel van deze piano zijn zeer prettig en precies. In combinatie met de volle klank en krachtige bassen maakt dit een prachtige studiepiano voor een scherpe prijs. Qua meubel is de piano als nieuw. Zo’n jong gebruikte hoogglans piano voor deze scherpe prijs is een unieke kans! We nodigen u van harte uit om deze piano in onze showroom te bespelen.

Deze jong gebruikte Kawai K-15E hoge kwaliteit zangbodem. De zangbodem is het hart van de piano. Het massief vurenhout met gelijkmatige nerven wordt zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. De resonantieverhoudingen en optimale klank moeten aan de hoogste eisen voldoen. Daarnaast heeft de Kawai K-15E een zeer nauwkeurig mechaniek, het ‘Ultra-Responsive Action‘. Uniek en revolutionair zijn de  ontwikkelingen qua materiaal in de mechanieken van Kawai. Dit is terug te vinden in de aluminium mechaniekbalk en hamerlijst, en het gebruik van onderdelen uit ABS Styran. Keuzes voor materialen die zeer stevig zijn, weinig wrijvingsweerstand hebben en beter tegen temperatuur- en vochtigheidswisselingen kunnen! Dit resulteert in een betrouwbare piano met precieze aanslag en een zeer fijn speelgevoel. De hamerkoppen zijn van grote invloed op de klank. De kwaliteit van de hamerkoppen bepaalt het karakter van de toon, en hoe stabiel de klank blijft door de tijd heen. Daarom kiest Kawai voor hoge kwaliteit hamerkoppen die uit de beste kwaliteit wol geperst worden. Dit resulteert in een rijke, volle klank.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 4871
Merk: Kawai
Bouwserie: K-15E
Model: K-15E
Serienummer: F169019
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Mahonie Hoogglans-Wit Hoogglans-Zwart Hoogglans
Mechaniek: Ultra Responsive
Hamerkoppen: Esdoorn met enkelvilt
Toetsbeleg: Acryl/Bakeliet
Toetsenklep: Slowfall optioneel
Pedalen: 3
Hoogte: 110
Hoogte: Momenteel niet ingebouwd
Gewicht: 196 kg
Afmetingen: 59 × 149 × 110 cm

KAWAI ANYTIMEX4 (alleen fabrieksaf mogelijk)

Het Kawai AnyTimeX4 silent systeem de nieuwste versie van Kawai’s silent systemen, eind 2021 uitgebracht! Als Kawai dealer zijn wij trots om deze revolutionaire piano’s met dit unieke silent systeem te mogen leveren. Het AnyTime silent systeem is zowel in gebruik als technisch een onderscheidend systeem in de markt.

Waar alle andere silent systemen toetsensensoren onder de toetsen hebben die meten hoe hard welke toets naar beneden komt, heeft Kawai unieke hamersensoren (IHSS) in het mechaniek bij de hamerstelen verwerkt. Onder de toetsen is de meest vuile plek van de piano, aangezien dit de enige plaats is waar stof en vuil de piano binnen kunnen komen. Dat maakt het voor een toetsensensor (voornamelijk met open elektronica) tot een kwetsbare plek, zeker als er per ongeluk een glas drinken of andere stof tussen de toetsen op de toetsensensor terecht komt.

Maar het grootste voordeel van de hamersensor zit in het nog beter behouden van de akoestische aanslag. De toets is het beginpunt van een hele weg aan onderdelen en schakels die uiteindelijk de hamerkop in beweging brengen. Door een toetsensensor te gebruiken, meet het silent systeem alleen de eerste stap van deze lange weg waarbij alle onderdelen die volgen het uiteindelijke speelgevoel bepalen. Omdat Kawai’s hamersensor de laatste stap van deze hele weg meten, is de reactie van het geluid gekalibreerd op de laatste stap van uw akoestische aanslag. Om die reden komt het geluid en de reactie van een toetsaanslag nog veel dichter bij de akoestische aanslag dan alle andere systemen op de markt.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
2e pinksterdag11.00u-17.00u
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.