1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. verkocht
 4. Kawai K-15E piano – jong gebruikt!

Kawai K-15E piano – jong gebruikt!

VERKOCHT

2.900,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een jong gebruikte K-15E piano voor een hele scherpe prijs! Uitgerust met een zeer nauwkeurig mechaniek, wat zorgt voor een prettige speelervaring. In combinatie met de rijke, volle klank maakt dit een ideale beginnerspiano om een goede speeltechniek op te ontwikkelen. De aanslag een het speelgevoel van deze piano zijn zeer prettig en precies. In combinatie met de volle klank en krachtige bassen maakt dit een prachtige studiepiano voor een scherpe prijs. Qua meubel is de piano als nieuw. Zo’n jong gebruikte hoogglans piano voor deze scherpe prijs is een unieke kans! We nodigen u van harte uit om deze piano in onze showroom te bespelen.

Deze jong gebruikte Kawai K-15E hoge kwaliteit zangbodem. De zangbodem is het hart van de piano. Het massief vurenhout met gelijkmatige nerven wordt zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. De resonantieverhoudingen en optimale klank moeten aan de hoogste eisen voldoen. Daarnaast heeft de Kawai K-15E een zeer nauwkeurig mechaniek, het ‘Ultra-Responsive Action‘. Uniek en revolutionair zijn de  ontwikkelingen qua materiaal in de mechanieken van Kawai. Dit is terug te vinden in de aluminium mechaniekbalk en hamerlijst, en het gebruik van onderdelen uit ABS Styran. Keuzes voor materialen die zeer stevig zijn, weinig wrijvingsweerstand hebben en beter tegen temperatuur- en vochtigheidswisselingen kunnen! Dit resulteert in een betrouwbare piano met precieze aanslag en een zeer fijn speelgevoel. De hamerkoppen zijn van grote invloed op de klank. De kwaliteit van de hamerkoppen bepaalt het karakter van de toon, en hoe stabiel de klank blijft door de tijd heen. Daarom kiest Kawai voor hoge kwaliteit hamerkoppen die uit de beste kwaliteit wol geperst worden. Dit resulteert in een rijke, volle klank.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 4871
Merk: Kawai
Bouwserie: K-15E
Model: K-15E
Serienummer: F169019
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Mahonie Hoogglans-Wit Hoogglans-Zwart Hoogglans
Mechaniek: Ultra Responsive
Hamerkoppen: Esdoorn met enkelvilt
Toetsbeleg: Acryl/Bakeliet
Toetsenklep: Slowfall optioneel
Pedalen: 3
Hoogte: 110
Gewicht: 196 kg
Afmetingen: 59 × 149 × 110 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten