1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai GX-3 vleugel – jong gebruikt

Kawai GX-3 vleugel – jong gebruikt

26.995,00

Huurprijs: Flexibele betaling per maand
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd
Waarom een vleugel van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
  • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze vleugel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

Een prachtige jong gebruikte Kawai GX-3 vleugel uit 2021! Een vleugel waarbij de nieuwste akoestische ontwikkelingen en het traditionele ambacht samenkomen. Het touché speelt verfijnd, en de klank klinkt mooi gebalanceerd en warm. Dat maakt hem zowel geschikt voor in een woonkamer als voor een grotere muziekruimte of podium. Het fluisterend pianissimo is subliem en innemend, met mooie volle bassen. Met een prachtig klankenpallet, groot dynamisch bereik en zeer verfijnd klavier is dit de favoriete keus voor de serieuze of professionele pianist. Nu voor een zeer scherpe prijs!

Van harte welkom om deze prachtige Kawai GX-3 in onze showroom te bespelen!

De Kawai GX-3 is ontworpen om te presteren op het hoogste niveau en biedt een uitgebalanceerd speelgevoel met verfijnde expressiemogelijkheden. Het klavier is verlengd om het gewicht te optimaliseren, terwijl het Millennium III mechaniek belangrijke onderdelen van ABS-carbon bevat voor een verbeterde betrouwbaarheid en stabiliteit. De toetsen zijn gemaakt van Neotex, dat het zweet van de handen absorbeert voor meer controle tijdens het spelen.

De klank van de GX-3 wordt versterkt door een zorgvuldig geselecteerde zangbodem van sparrenhout met fijne jaarringen voor een volle, diepe bas en een briljante discant. Harde houtsoorten worden gebruikt voor de kam, ribben en andere kastonderdelen om een vol en ruimtelijk klankenpallet te bieden. Het duplex-scale design produceert extra boventoontrillingen voor extra diepte en breedte aan de klank.

De hamerkoppen zijn voorzien van hoogwaardig hout en wol uit Nieuw-Zeeland en Australië, met een hardere kern en een verfijnd, zacht oppervlak voor veelzijdige expressiemogelijkheden. Het design combineert klassieke vormen met moderne details, zoals de kenmerkende bochten en brede lessenaar, en is functioneel uitgerust met moderne technieken zoals het ‘Softfall’ systeem voor zachte sluiting van de klavierklep. Het goudachtige frame, glinsterende onderdelen en het gouden Kawai signet brengen de trots van de ambachtskunst naar buiten.

 

PREMIUM SERVICEPAKKET

Onze vleugels worden geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek en schoonmaakset.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 37.634
Merk: Kawai
Bouwserie: GX-3
Model: GX-3
Serienummer: 2748806
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Zwart-Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Gewicht: 334 kg
Afmetingen: 188 × 152 × 102 cm

De beste zorg voor uw vleugel

Bij Piano Select kiest u voor kwaliteit en service. Om die reden worden onze vleugels geleverd inclusief premium servicepakket t.w.v. € 1500,-. Wij kiezen ervoor om onze vleugels standaard met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem te leveren. Dit systeem houdt uw vleugel in topconditie, door de luchtvochtigheid in het instrument te reguleren. Bij droogte zal het systeem bevochtigen, bij hoge luchtvochtigheid zal het systeem drogen. Zo blijven de spanning in zangbodem en hout, stemming en mechaniek zo constant mogelijk. Daarnaast zijn de volgende zaken bij aankoop van een vleugel bij Piano Select inbegrepen:

Optioneel silent systeem

Deze vleugel kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent vleugel speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select voor vleugels de volgende 2 bekende merken: Kawai en Genio. Kawai ATX4 is alleen fabrieksaf leverbaar. Genio Premium is ook achteraf in uw vleugel in te bouwen.

Kawai AnytimeX4

Het Kawai AnyTimeX4 silent systeem de nieuwste versie van Kawai’s silent systemen, eind 2021 uitgebracht! Als Kawai dealer zijn wij trots om deze revolutionaire piano’s met dit unieke silent systeem te mogen leveren. Het AnyTime silent systeem is zowel in gebruik als technisch een onderscheidend systeem in de markt.

Waar alle andere silent systemen toetsensensoren onder de toetsen hebben die meten hoe hard welke toets naar beneden komt, heeft Kawai unieke hamersensoren (IHSS) in het mechaniek bij de hamerstelen verwerkt. Onder de toetsen is de meest vuile plek van de piano, aangezien dit de enige plaats is waar stof en vuil de piano binnen kunnen komen. Dat maakt het voor een toetsensensor (voornamelijk met open elektronica) tot een kwetsbare plek, zeker als er per ongeluk een glas drinken of andere stof tussen de toetsen op de toetsensensor terecht komt.

Maar het grootste voordeel van de hamersensor zit in het nog beter behouden van de akoestische aanslag. De toets is het beginpunt van een hele weg aan onderdelen en schakels die uiteindelijk de hamerkop in beweging brengen. Door een toetsensensor te gebruiken, meet het silent systeem alleen de eerste stap van deze lange weg waarbij alle onderdelen die volgen het uiteindelijke speelgevoel bepalen. Omdat Kawai’s hamersensor de laatste stap van deze hele weg meten, is de reactie van het geluid gekalibreerd op de laatste stap van uw akoestische aanslag. Om die reden komt het geluid en de reactie van een toetsaanslag nog veel dichter bij de akoestische aanslag dan alle andere systemen op de markt.

Genio Premium

Met het Genio Premium silent systeem bent u voorzien van een compleet silent systeem, uitgevoerd in een gebruiksvriendelijk en elegant design. Schuif eenvoudig het touchscreen bedieningspaneel uit om alle functies van het silent systeem eenvoudig te bedienen. U heeft direct toegang tot volume, geluiden, effecten, metronoom en opnamefunctie. Op het scherm kunt u eenvoudig informatie aflezen, en gebruikersinstellingen opslaan. Ook is het Genio Premium systeem een audio in- en uitgang, waarmee u bijvoorbeeld speakers kunt aansluiten.

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
2e pinksterdag11.00u-17.00u
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.