1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. verkocht
 4. Kawai GX-3 vleugel – jong gebruikt

Kawai GX-3 vleugel – jong gebruikt

VERKOCHT

24.500,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een prachtige jong gebruikte Kawai GX-3 vleugel uit 2021! Een vleugel waarbij de nieuwste akoestische ontwikkelingen en het traditionele ambacht samenkomen. Het touché speelt verfijnd, en de klank klinkt mooi gebalanceerd en warm. Dat maakt hem zowel geschikt voor in een woonkamer als voor een grotere muziekruimte of podium. Het fluisterend pianissimo is subliem en innemend, met mooie volle bassen. Met een prachtig klankenpallet, groot dynamisch bereik en zeer verfijnd klavier is dit de favoriete keus voor de serieuze of professionele pianist. Nu voor een zeer scherpe prijs!

Van harte welkom om deze prachtige Kawai GX-3 in onze showroom te bespelen!

De Kawai GX-3 is ontworpen om te presteren op het hoogste niveau en biedt een uitgebalanceerd speelgevoel met verfijnde expressiemogelijkheden. Het klavier is verlengd om het gewicht te optimaliseren, terwijl het Millennium III mechaniek belangrijke onderdelen van ABS-carbon bevat voor een verbeterde betrouwbaarheid en stabiliteit. De toetsen zijn gemaakt van Neotex, dat het zweet van de handen absorbeert voor meer controle tijdens het spelen.

De klank van de GX-3 wordt versterkt door een zorgvuldig geselecteerde zangbodem van sparrenhout met fijne jaarringen voor een volle, diepe bas en een briljante discant. Harde houtsoorten worden gebruikt voor de kam, ribben en andere kastonderdelen om een vol en ruimtelijk klankenpallet te bieden. Het duplex-scale design produceert extra boventoontrillingen voor extra diepte en breedte aan de klank.

De hamerkoppen zijn voorzien van hoogwaardig hout en wol uit Nieuw-Zeeland en Australië, met een hardere kern en een verfijnd, zacht oppervlak voor veelzijdige expressiemogelijkheden. Het design combineert klassieke vormen met moderne details, zoals de kenmerkende bochten en brede lessenaar, en is functioneel uitgerust met moderne technieken zoals het ‘Softfall’ systeem voor zachte sluiting van de klavierklep. Het goudachtige frame, glinsterende onderdelen en het gouden Kawai signet brengen de trots van de ambachtskunst naar buiten.

 

PREMIUM SERVICEPAKKET

Onze vleugels worden geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek en schoonmaakset.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 37.634
Merk: Kawai
Bouwserie: GX-3
Model: GX-3
Serienummer: 2748806
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Zwart-Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Gewicht: 334 kg
Afmetingen: 188 × 152 × 102 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten