1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Kawai GL-10 vleugel

Kawai GL-10 vleugel

VERKOCHT

12.995,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

De Kawai GL-10 is een prachtige babyvleugel van hoge kwaliteit! Met de GL-10 wordt de vleugel als instrument toegankelijk gemaakt voor elke woonkamer. De GL- vleugelserie is het resultaat van jarenlange innovatie en ontwikkeling, gebouwd met de beste materialen en nieuwste technologieën. Deze duurzame vleugels, met zeer robuuste constructie, staan garant voor een prachtige klankbeleving en verfijnde aanslag.

Millenium III mechaniek met abs-carbon

De Kawai GL-10 serie maakt gebruik van het Millennium III mechaniek, met ABS-carbon. De robuuste, duurzame carbonvezels worden samengesteld met het gepatenteerde ABS-styron. Het materiaal is lichter, maar doet zeker niet onder aan kracht en stabiliteit. Dit resulteert een een preciezer mechaniek met meer controle, snelheid en stabiliteit ten opzicht van de traditionele houten mechanieken. Het materiaal is steviger en is beter bestand tegen invloeden van luchtvochtigheid.

Het klavierraam, waar toetsen en mechaniek op bevestigd zijn, is voorzien van een stalen rail en kern. Ook dit is weer om gevoeligheid voor verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid te minimaliseren. Dit zorgt daarnaast voor stevigheid en voorkomt energieverlies. De mechaniekbalk is van duurzaam aluminium met een uniek “dual-balk” design, voor extreme kracht en stabiliteit. Dit waarborgt de exacte positie aangeschroefde mechanische onderdelen, en de plaatsing van de ABS-carbon hamerkapsels. Door dit materiaalgebruik zullen schommelingen van temperatuur en luchtvochtigheid geen invloed hebben op de positie van de hamerkapsels en schroeven. Al deze details resulteren in een duurzame nauwkeurigheid. In combinatie met de langere toetsen wordt een gelijkmatig en lichte speelaard gerealiseerd. Deze maakt een groot dynamisch bereik met verfijnde nuances mogelijk.

Erg fijn aan de Kawai GL-10 is de “Soft Fall” toetsenklep. Een tweevoudig dempingmechaniek voorkomt dat de toetsenklep naar beneden kan vallen, en beschermt de handen en beschadigingen aan het meubel.

Klank

De GL-10 bevat een expressieve klank met groot dynamisch bereik. Dit geeft de pianist alle mogelijkheden om zich met gemak en passie te uiten in de muziek. Het dynamisch bereik is erg belangrijk voor de pianist. Het Millennium III mechaniek staat bekend om het buitengewone vermogen een zacht en perfect pianissimo te produceren. Zo zijn deze vleugels het mooiste wanneer ze “fluisteren”.

Het stemblok van de Kawai GL-10 bestaat uit minstens 11 lagen kruiselings gelijmd Noord-Amerikaans ahornhout. Deze houtsoort biedt een bijzondere stevigheid met een gelijkmatig draaimoment voor de stempennen. De stempennen uit C-staal ontvangen een nikkellegering nadat het schroefdraad erin gefreesd is. Dit biedt de stempennen en snaren een lange levensduur. Agraffen bepalen met veel precisie de ligging, onderlinge afstand en exacte aanslaghoek van de snaren om tot een prachtig klinkende toon te komen. De zangbodem is het hart van een instrument. Kammen brengen de trillingen van de snaren over naar de zangbodem. Deze kammen worden gemaakt van massief ahorn- of beukenhout, en nauwgezet op de zangbodem geplaatst. Dit zorgt voor de juiste overbrengen en druk van de snaren op de zangbodem. Deze neemt de trillingen van de snaren over, en versterkt de trilling tot een rijke, volle klank. Kawai kiest voor hout van uitsluitend sparren met nauwe jaarringen. Voor de GL-serie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zangbodems die aan de hoogste eisen voldoen.

Conclusie piano select

De Kawai GL-10 is een prachtige babyvleugel, ook geschikt voor in de kleinere ruimtes! Ideaal voor in de woonkamer of kleine studio. De aanslag is verfijnd en prettig gebalanceerd, en leent zich voor het aanbrengen van kleine nuances in dynamiek. De klank is prachtig warm met volle bassen. Laat u verrassen door het fluisterende pianissimo en sprekende fortissimo. U bent van harte welkom om deze vleugel in onze showroom te komen bespelen!

Premium servicepakket T.W.V. € 1500,-

Onze vleugels worden geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem, luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek, schoonmaakset.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 14039
Merk: Kawai
Bouwserie: GL-10
Model: GL-10
Serienummer: F169794
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Wit-Zwart
Pedalen: 3
Gewicht: 282 kg
Afmetingen: 153 × 150 × 102 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten