1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Kawai CA49 wit digitale piano

Kawai CA49 wit digitale piano

VERKOCHT

2.195,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

De Kawai CA49 wit is een nieuwe digitale piano in de CA serie. Een speelgevoel wat zo dicht mogelijk bij akoestisch komt met het Grand Feel III mechaniek. Hoogwaardige vleugelklanken, gesampled volgens de nieuwste technologieën, klinkend uit een uitgebalanceerd geluidssysteem. Een OLED display voor eenvoudige bediening, wat overbodig is bij het gebruik van de app via bluetooth. En dat alles in een prachtig design meubel!

GRand feel IIi mechaniek

Deze Kawai CA49 is uitgerust met het Grand Feel III mechaniek van Kawai. Net als bij een akoestische vleugel bevat dit mechaniek lange houten toetsen die bewegen op een balansbalk. Aan het einde van de toets wordt een hamer met gegradueerd gewicht naar boven bewogen. Ook dit is vergelijkbaar met het akoestische vleugelmechaniek. Een 3-voudig sensorsysteem per toets zorgt voor optimale spelcontrole en repetitie. Het uitgebalanceerde klavier zorgt voor de optimale balans tussen een sterk fortissimo en het zachte pianissimo. De toetsen zijn uitgerust met een toetsbeleg wat lijkt op ivoor, voor een stroef oppervlak met extra spelcontrole.

Klanken

De Kawai CA49 is voorzien van de prachtige klanken van de Shigeru Kawai SK-EX vleugel. Deze prachtige vleugels zijn wereldwijd steeds vaker terug te vinden in concertzalen en conservatoria. Om de geroemde klank van deze concertvleugel zo natuurgetrouw weer te geven, heeft Kawai SK-EX rendering klankopwekking ontwikkeld. Hierbij wordt het geluid per toets vanuit meerdere posities opgenomen, en gecombineerd met de laatste resonantie modeling technieken. Hierdoor komt de klank meer tot leven, en verandert het klankkarakter van pianissimo naar fortissimo zoals bij een akoestisch instrument. Dit gecombineerd met geluiden van het akoestische mechaniek, snaren en pedalen zorgt voor een optimale klankbeleving. In de Kawai CA49 vindt u 19 klanken van vleugels, piano’s en E-piano’s.

Met de Virtual Technician functie in de app kunt u het klankkarakter van de piano-, klavecimbel- en E-pianoklanken eenvoudig via het touchscreen veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers of terugvallende hamers instellen.

Aansluitingen

De Kawai CA49 wit is voorzien van de volgende fysieke aansluitingen: 2 hoofdtelefoon uitgangen (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), USB-to-host, MIDI In/Out. Daarnaast is de CA49 ook voorzien van Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio. Zo kunt u een koppeling maken met uw smartphone of tablet. Verander via uw telefoon eenvoudig de instellingen van uw CA49, of speel mee terwijl u uw favoriete muziek op de piano afspeelt. Verder is de piano uitgerust met 3 pedalen (v.l.n.r.): Una Corda, Sostenuto, Sustain.

Conclusie piano select

Met de Kawai CA49 heeft u een digitale piano van hoge kwaliteit. Met de voordelen van het Grand Feel III klavier voor een zo akoestisch mogelijke speelbeleving. Hij heeft niet de extra geluiden zoals orgels en vocalen, en het touchscreen scherm zoals de CA79. Maar de app via bluetooth heeft precies dezelfde interface en functionaliteit als het touchscreen scherm van de CA79. Dat maakt de CA49 erg interessant met het oog op de prijs. Een digitale piano waarop de beginnende leerling een basistechniek kan ontwikkelen voor de stap naar een akoestische piano wordt gemaakt. Of voor de pianist die niet de ruimte heeft voor een akoestisch instrument, qua afmeting of geluidsoverlast voor de buren.

 

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 2339
Merk: Kawai
Bouwserie: CA-serie
Model: CA49
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Rozenhout-Wit-Zwart mat
Pedalen: 3
Hoogte: 91,5
Gewicht: 58 kg
Afmetingen: 56 × 136 × 91,5 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten