Piano/vleugel beschadigd?

Is uw piano beschadigd tijdens het verplaatsen of verhuizen? Of heeft iemand per ongeluk iets op de piano laten vallen waardoor er een stukje lak mist of diepe krassen in de lak zitten?

Bij Piano Select bent u aan het juiste adres voor het herstellen van hoogglans polyesterlak of houtreparaties. Wij zijn gespecialiseerd in polyesterlak reparaties en gecertificeerd voor het polijsten en verwijderen van krassen.

Wij voeren veel lakreparaties en polijstwerkzaamheden uit voor verzekeringen, verhuisbedrijven en particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw piano of vleugel? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarom een Revisie/ Onderhoudsbeurt bij PianoSelect?

Ruim 60 onderhoudsbeurten & revisies per jaar;
Transparant advies met oog voor uw speelsituatie;
Technici met uitgebreide vakkennis;
Netwerk met externe specialisten;
Uitgebreide service.

Lakreparatie

V.a. € 180,-

Heeft u een diepe kras of deuk in uw pianolak, of zelfs een ontbrekend stukje lak? Wij voeren ook spot repairs uit aan piano’s met polyesterlak! We frezen de beschadiging rondom uit, en gieten hier weer nieuw zwart polyestermengsel in. Dit wordt gelijk gemaakt met de lak daaromheen, waarna het onderdeel gepolijst wordt.

Het is een nauwkeurige reparatie, die zeer precies moet worden uitgevoerd. Niet nauwkeurig genoeg frezen, het nieuwe polyestermengsel niet op de juiste temperatuur, een fout met het schuren of polijsten; het zijn allemaal factoren om een kleine lakreparatie te laten mislukken. Is uw piano beschadigd? Door onze specialisatie op dit onderdeel kunnen wij lakreparaties vakkundig uitvoeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Piano Select (@pianoselectzwijndrecht)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Piano Select (@pianoselectzwijndrecht)

Piano/Vleugel onderdelen polijsten

Is uw piano beschadigd, ergert u zich aan de krassen of doffe plekken op uw hoogglans pianolak? Wij kunnen uw piano of vleugel polijsten voor weer een mooie strakke en glimmende lak!

Door gebruik, stof, schoonmaken, bladmuziek en andere oorzaken ontstaan er krasjes en doffe plekken op uw pianolak. Zeker met lichtreflecties valt dit erg op, en kan het een doorn in het oog zijn.

Wij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het polijsten van piano’s en vleugels, en hebben de juiste materialen en expertise om uw instrument weer als nieuw te maken!

Piano lakreparatie voor
Piano lakreparatie voor
Piano lakreparatie na
Piano lakreparatie na
Piano Vleugel poot schade
Piano Vleugel poot schade
Vleugel poot schade -1

Gecertificeerd vakmanschap

Naast onze uitgebreide ervaring met polijsten, hebben wij ook training gevolgd bij de Flex Acadamy. Zo hebben we uitgebreide kennis opgedaan van de beste polijsttechnieken, schuren en alle verschillende type machines. Is uw piano beschadigd? Wij hebben uitgebreide materiaalkennis en ervaring tot hoever we kunnen gaan, hoe we de lak eerst kunnen afschuren om deze daarna weer naar hoogglans te polijsten. In een jaar polijsten wij ruim 50 instrumenten van klanten en voor onze verkoop. Hiermee onderscheiden wij ons in de pianobranche en gaan we een stap verder voor een resultaat als nieuw!

Lakreparatie Piano Select

Vaste tarieven

Inspectie en advies*€ 50,-
Tarief losse werkzaamheden€ 60,- per uur
Voorrijkosten buiten 30km€ 0,60 per km
* Prijs voor taxatie, of ter inspectie en advies voorafgaand aan onderhoudswerkzaamheden of inbouw van een silent systeem. Deze kosten komen te vervallen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

TIP: Combineer werkzaamheden voor een mooie aanbiedingsprijs!