Welkom bij Piano Select

Wat leuk dat u doorklikt naar onze website! Op onze website vindt u piano’s & vleugels, bladmuziek, accessoires en veel informatie rondom de aanschaf en onderhoud van een piano of vleugel.

Naast de revisiewerkzaamheden in onze showroom/werkplaats, verrichten wij ook veel stembeurten en werkzaamheden bij klanten thuis. Bent u op zoek naar advies of informatie? Wij helpen u graag!

Ontvang 10% korting op webshopbestellingen boven de € 25,-! De kortingscode kunt u in het RD magazine vinden. Heeft u uw magazine al weggegooid? Vraag de kortingscode bij ons op!

PianoSelect aanbod

KWALITEIT, VAKMANSCHAP & SERVICE

Piano Select staat voor hoge kwaliteit instrumenten, duurzaam en betrouwbaar. Dat is namelijk belangrijk om een goede speeltechniek op te ontwikkelen. Bij ons zult u voornamelijk Japanse instrumenten vinden. Van de nieuwste Kawai piano’s & vleugels tot gereviseerde Yamaha piano’s en vleugels.

Omdat wij al deze werkzaamheden met ons eigen team uitvoeren, kunnen wij u uitgebreid adviseren en uitleggen waar u op kunt letten bij aanschaf van een piano of vleugel. U heeft bij ons geen contact met een verkoopmedewerker, maar met pianotechnici vol passie die daarnaast actief zijn als pianodocent. Zo beschikken wij over veel vakkennis en ervaring met uw speelsituatie.

Benieuwd naar meer informatie over ons bedrijf? Lees meer…

Wat klanten over ons zeggen

Ongedwongen en vrijblijvend uitproberen

Bij Piano Select begrijpen we dat u rust wilt ervaren tijdens de zoektocht naar uw instrument. Daarom vindt u bij ons alleen vakmensen (actief als pianotechnicus & muziekdocent) die met u meedenken en uitgebreid de tijd voor u nemen. Juist die ongedwongen sfeer en passie voor vakmanschap maakt dat onze klanten zich goed kunnen oriënteren. Wij nodigen u van harte uit om onze instrumenten te komen bespelen.

Ruim assortiment

Yamaha, Kawai en vele andere merken

Garantie

Tot 10 jaar garantie en geen onverwachte kosten

No nonsense

Deskundig advies door de vakspecialist

Flexibel

U kunt voordelig “huren met recht van koop”

De webshop