1. Home
  2. Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Update 13-01-2021
Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus, is het helaas niet mogelijk om onze showroom/werkplaats te bezoeken. We zijn wel geopend, en nemen u graag online mee door onze showroom.

Productvideo’s op aanvraag
Zo kunnen wij voor u vrijblijvend productvideo’s maken van verschillende piano’s. Hierbij kunnen wij u een indruk geven van de klank, omschrijven wat de eigenschappen van elk instrument zijn, u goed laten zien in welke staat het instrument is en waar u op moet letten bij het aanschaffen van een piano. Deze video’s kunt u rustig op uw eigen tijd bekijken, waarbij u uiteraard via telefoon/mail/whatsapp verdere vragen kunt stellen.

Videoverbinding
Ook is het mogelijk om u virtueel mee te nemen door onze showroommiddels een videoverbinding (bij voorkeur via Zoom vanwege de meest stabiele geluidskwaliteit, maar whatsapp/facetime/skype is ook zeker mogelijk). Zo kunnen wij u uitleg geven waarop u moet letten bij het aanschaffen van een piano, verschillende modellen met elkaar vergelijken en eenvoudig direct uw vragen beantwoorden. Om een virtuele afspraak in te plannen kunt u ons per mail of telefoon bereiken.

Huurkoop
Twijfelt u over de aankoop van een instrument? Bekijk dan onze mogelijkheden om een piano via het huurkoopsysteem aan te schaffen. Valt de aankoop tegen of wordt er te weinig gebruik van gemaakt? Na de minimale huurtermijn van 6 maanden kunt u de betalingen stopzetten, en de piano door ons op laten halen (gratis ophalen bij levering op de begane grond).

Omruilgarantie
Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van onze omruilgarantie: Is een geleverd instrument toch niet naar wens? Dan nodigen wij u van harte uit om, zodra dit volgens de richtlijnen weer mag, in onze showroom langs te komen en samen te kijken of een ander instrument beter zou passen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Webshop

Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd. Ook voor stembeurten kunt u ons contacten. Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Bekijk onze Facebookpagina of volg ons Instagrampagina voor meer inzage in ons bedrijf en updates.

Aanbieding tijdens de Lockdown-periode:
Voor klanten binnen 25 km van onze showroom bieden wij 10% korting op de Genio Silentsystemen, en rekenen wij geen reis- en inbouwkosten. Wilt u weten of een Silent Systeem geschikt is voor uw piano? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Muzikale groet,

Fam. Mouthaan & Vreugdenhil