Piano Select piano vleugel onderhoud afregelen

Piano Terugkoopgarantie

Bij aankoop van een instrument bij Piano Select ontvangt u een terugkoopgarantie van 2 jaar. Dat houdt in dat Piano Select een piano of vleugel tot 2 jaar na levering terugkoopt van de oorspronkelijke koper onder vaste voorwaarden.

Bij terugkoop van een instrument wordt een gebruikersvergoeding van 1,5% per maand van de oorspronkelijke aankoopwaarde in mindering gebracht, met een minimum van € 500,- voor een piano en € 1000,- voor een vleugel. Voorwaarde hiervoor is dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop, en deze minimaal 1 keer per jaar door een erkende stemmer is gestemd.

De kosten voor retourtransport zijn afhankelijk van de situatie waar uw instrument zich bevindt. Piano Select neemt een deel van de transportkosten voor eigen rekening. Voor een concreet voorstel kunt u contact met ons opnemen.

Voorbeeld 1

U koopt een piano bij Piano Select, maar na een half jaar wordt deze niet meer gebruikt en wilt u deze graag terugverkopen. Dan ziet de piano terugkoopgarantie er als volgt uit:

De piano had een aankoopwaarde van € 3000,-. De 1,5% maandelijkse gebruikerskosten bedraagt € 45,-. U heeft de piano 6 maanden in bezit gehad, dat betekent dat de gebruikerskosten (6 x € 45,-) € 270,- bedragen. Omdat dit niet hoger is dan het minimumbedrag van € 500,- zal er € 500,- van de aankoopwaarde afgetrokken worden. Piano Select koopt uw piano terug voor € 2500,-.

Vilten invoering kwellen

Voorbeeld 2

U koopt een piano bij Piano Select, maar na een jaar wordt deze niet meer gebruikt en wilt u deze graag terugverkopen. Dan ziet de piano terugkoopgarantie er als volgt uit:

De piano had een aankoopwaarde van € 3000,-. De 1,5% maandelijkse gebruikerskosten bedraagt € 45,-. U heeft de piano 12 maanden in bezit gehad, dat betekent dat de gebruikerskosten (12 x € 45,-) € 540,- bedragen. Omdat dit hoger is dan het minimumbedrag van € 500,- zal er € 540,- van de aankoopwaarde afgetrokken worden. Piano Select koopt uw piano terug voor € 2460,-.