1. Home
  2. Dampp-chaser in uw piano of vleugel

Dampp-chaser in uw piano of vleugel

Kies de allerbeste zorg voor uw instrument. Zowel mogelijk voor uw nieuwe of tweedehands piano of vleugel. Het Dampp-Chaser systeem zal de levensverwachting van uw instrument verlengen, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.

Dampp-Chaser klimaatbeheersing voor piano en vleugel

Wereldwijd worden er momenteel meer dan 460.000 piano’s en vleugels met een Piano Life Saver System tegen klimaatschommelingen beschermd. Door pianisten, pianotechnici en pianostemmers beoordeelt als beste systeem voor uw instrument. Dit systeem beschermt uw piano voor klimaatfactoren van buitenaf, door aan de binnenzijde van het instrument de juiste luchtvochtigheid automatisch te reguleren.

Onzichtbaar geïnstalleerd in de piano of vleugel werkt het systeem in stilte om te zorgen voor de volgende voordelen:

  • Stabilisering van de stemming door vermindering van de werking van de zangbodem. Dampp-chaser realiseert een stabiele luchtvochtigheid in het instrument waardoor de stemvastheid wordt verlengd;
  • Toonvastheid en speelaard worden aanmerkelijk verbeterd;
  • Bescherming tegen roest op de snaren en metalen onderdelen;
  • U behoudt de beste beheersing en toonvorming en controle over het klavier;
  • Beschermt de waarde van de piano of vleugel.

Een overzicht van de componenten waaruit het “Piano Life Saver System” bestaat:De meeste piano fabrikanten waaronder Yamaha zijn het eens over de voordelen van het Piano Life Saver System van Dampp-Chaser.

Het Piano Life Saver System van Dampp-Chaser wordt uitsluitend door professionele pianotechnici of -stemmers geïnstalleerd. In de Benelux zijn ruim tachtig pianotechnici en bedrijven geautoriseerd om deze systemen te installeren, waaronder Piano Select.

Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheid om ook uw piano of vleugel van een Dampp-Chaser te voorzien, of gebruik daarvoor ons contactformulier.