1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. verkocht
 4. Yamaha U2 (U2M) piano

Yamaha U2 (U2M) piano

VERKOCHT

5.400,00

Waarom een piano van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Dit instrument is helaas al verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare piano? Neem gerust contact met ons op, wij hebben namelijk altijd een grote voorraad piano’s en vleugels die nog onder revisie zijn.

Een zeldzame Yamaha U2M piano, bouwjaar 1983. Met zijn technische verhoudingen is de Yamaha U2 piano een perfecte combinatie van een U1 en U3. Hij heeft een kortere weg van toets naar hamerkop dan de U3, wat hem de controle geeft die u bij een U1 voelt. Door de langere snaren en grotere zangbodem heeft hij diepere en vollere klanken van de U1, waardoor hij de klankervaring heeft als een U3. Het klavier speelt soepel en verfijnd. Zowel technisch als qua uiterlijk in goede conditie. Van harte welkom om deze unieke piano in onze showroom te komen bespelen!

Qua uiterlijk is het meubel van deze Yamaha U2M uitgebreid gepolijst, en zijn de zwarte toetsen vervangen. Technisch is de grootste verandering het vervangen van de hamerkoppen. De originele hamerkoppen waren keihard, en niet meer zacht te intoneren. Dit zorgde voor een kille, metalige klank. Wij hebben ervoor gekozen om met het vervangen van de hamerkoppen voor Duitse Abel hamerkoppen te gaan. Een merk wat terugkomt in veel hoogkwalitatieve instrumenten en tijdens revisies veel wordt gebruikt. Deze zijn warmer dan de Yamaha hamerkoppen. Zo heeft deze piano het beste van 2 werelden: De consistentie en speelkwaliteit van Yamaha met de hoogwaardige warme klank van Abel. Wat ons betreft een hele fijne match, die u zeker eens moet ervaren!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: U2
Model: U2M
Serienummer: 3661490
Bouwjaar: 1983
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Hoogte: 126
Gewicht: 217 kg
Afmetingen: 150 × 61 × 121 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 40 jaar

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Gerelateerde producten