1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Occasion piano's en vleugels
 4. Occasion vleugels
 5. Kawai GS-40 vleugel – Excellence

Kawai GS-40 vleugel – Excellence

13.500,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd|Optie: Genio Premium €2395,-
Waarom een vleugel van PianoSelect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
 • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze vleugel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

Kawai GS-40

Een sublieme Kawai GS-40 vleugel – Excellence, met als bouwjaar 1989! Een topklasse vleugel van Kawai met een lengte van 186 cm, in prachtige conditie. Gebouwd in de periode onder leiding van Shigeru Kawai, die streefde naar het bouwen van instrumenten van de hoogste kwaliteit. Instrumenten met een prachtige volle klank, diepe bassen en een mooi gebalanceerde diskant. Gebouwd met veel aandacht voor het proces en de eindafwerking.

Bij de inkoop werden we verrast door de prachtig gebalanceerde klank, en uitmuntende technische staat. Zoals bekend van Kawai in deze bouwperiodes, speelde de vleugel wel aan de zware kant. Een uitgelezen kans om het mechaniek onder handen te nemen met Precision Touch Design, om het touche van deze vleugel te brengen naar een lichtere en mooi gebalanceerde aanslag.

Excellence

Excellence staat voor onze nieuwe standaard voor de werkzaamheden aan onze vleugels. Dit houdt in dat we verder gaan in onze technische werkzaamheden met methodes zoals Precision Touch Design waarmee we het mechaniek optimaal uitbalanceren. Qua meubel passen we onze gespecialiseerde polijsttechnieken toe om het meubel weer in optimale staat, als nieuw te herstellen.

Uitgevoerde werkzaamheden

We hebben uitgebreide onderhoudswerkzaamheden aan deze Kawai GS-40 vleugel uitgevoerd. Naast het uitgebreid reinigen van het instrument, zijn we aan de technische werkzaamheden begonnen. We hebben het mechaniek volgens Precision Touch Design geoptimaliseerd. De geometrie is in kaart gebracht, en aangepast om te zorgen voor een optimale overdracht van kracht. Zo wordt de energie van het indrukken van de toets zo effectief mogelijk overgebracht naar de hamerkop. Daarna hebben we het gewicht van alle onderdelen en de ratio’s van het mechaniek geanalyseerd. Op basis van die gegevens hebben we een ontwerp gemaakt, en zijn de hamerkoppen en toetsen op gewicht gebracht volgens de gewichtscurves die bij het hamerkopgewicht passen. Na het aanpassen van de ratio en gewicht van de onderdelen hebben we de vleugel uitgebreid afgeregeld en geïntoneerd.

Het meubel van deze Kawai GS-40 is uitgebreid gepolijst door onze specialisten, om de gebruikers- en schoonmaakkrassen uit de lak te verwijderen. Met als resultaat een diep glanzende lak, en een meubel wat er als nieuw uit ziet. Een arbeidsintensief proces van tientallen uren, maar met een prachtig eindresultaat: Een schitterend instrument als nieuw voor in de woonkamer of muziekruimte!

Het resultaat na al onze werkzaamheden is een sublieme Kawai GS-40 vleugel! De klank is vol, warm en mooi in balans. Het klavier is een genot om op te spelen! Door onze technische werkzaamheden heeft de vleugel een ongekend repetitievermogen, en speelt de vleugel soepel en voorspelbaar. Geniet van de diepe basklanken en warme tonen die dit instrument te bieden heeft! Van harte welkom om eens vrijblijvend proef te spelen op deze vleugel.

 

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 35.505,00
Merk: Kawai
Bouwserie: GS-40
Model: GS-40
Serienummer: 1949688
Bouwjaar: 1989
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Afmetingen: 186 × 153 × 101 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 45 jaar

De beste zorg voor uw vleugel

Bij Piano Select kiest u voor kwaliteit en service. Om die reden worden onze vleugels geleverd inclusief premium servicepakket t.w.v. € 1500,-. Wij kiezen ervoor om onze vleugels standaard met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem te leveren. Dit systeem houdt uw vleugel in topconditie, door de luchtvochtigheid in het instrument te reguleren. Bij droogte zal het systeem bevochtigen, bij hoge luchtvochtigheid zal het systeem drogen. Zo blijven de spanning in zangbodem en hout, stemming en mechaniek zo constant mogelijk. Daarnaast zijn de volgende zaken bij aankoop van een vleugel bij Piano Select inbegrepen:

Optioneel silent systeem

Deze vleugel kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent vleugel speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select voor vleugels de volgende 2 bekende merken: Kawai en Genio. Kawai ATX4 is alleen fabrieksaf leverbaar op nieuwe Kawai vleugels. Genio Premium is ook achteraf in uw vleugel in te bouwen.

Genio Premium

Met het Genio Premium silent systeem bent u voorzien van een compleet silent systeem, uitgevoerd in een gebruiksvriendelijk en elegant design. Schuif eenvoudig het touchscreen bedieningspaneel uit om alle functies van het silent systeem eenvoudig te bedienen. U heeft direct toegang tot volume, geluiden, effecten, metronoom en opnamefunctie. Op het scherm kunt u eenvoudig informatie aflezen, en gebruikersinstellingen opslaan. Ook is het Genio Premium systeem een audio in- en uitgang, waarmee u bijvoorbeeld speakers kunt aansluiten.

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 12 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 12 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.

Gerelateerde producten