1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai E-200 plexiglas piano

Kawai E-200 plexiglas piano

5.495,00

Huurprijs: Flexibele betaling op aanvraag
Silent systeem: Kawai ATX4|Kawai ATX4 alleen fabrieksaf
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
  • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze piano? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

De Kawai E-200 plexiglas piano is een unieke piano die wij hebben uitgerust met plexiglas bovenraam! De E-200 heeft precies hetzelfde ontwerp en specificaties als de K-200. Het verschil is de mat zwarte afwerking van de kast. Dat betekend dat u het verfijnde speelgevoel en de expressieve klank van de K-200 krijgt voor de prijs van een studiepiano! De Kawai E-200 is uitgerust met het revolutionaire Millennium III mechaniek van ABS-carbon. De E-200 wordt gekenmerkt door een verfijnde aanslag, en warme open klank. Door het plexiglas scherm kunt u zien wat er binnenin de piano gebeurd tijdens het spelen! Door de Phillips Hue LED-strip is de binnenkant mooi verlicht, en kunt u de verlichting bedienen met uw telefoon of aansluiten op uw slimme bedieningssystemen in huis.

Klank

De zangbodem van een piano is een van de belangrijke onderdelen voor het klankkarakter. De Kawai E-200 heeft een massieve zangbodem van vurenhout wat een uitgebreid selectieproces ondergaan heeft. De hamerkop raakt de snaar, de snaar brengt via de kam het geluid over op de zangbodem. De zangbodem versterkt de doorgegeven klank. De eigenschappen en kwaliteit van het hout bepalen voor een groot gedeelte het volume en het karakter van de klank. Ook de hamerkop heeft grote invloed op het karakter van de klank. De hamerkop van de E-200 is opgebouwd uit een mahoniehouten kern, voorzien van een laag ondervilt en daaroverheen het bovenvilt. Dit zorgt ervoor dat de toon een mooi warm karakter heeft en komt de stabiliteit ten goede.

Millennium III mechaniek

De Kawai E-200 is uitgerust met het Millennium III mechaniek. De vleugels van Kawai zijn al lange tijd voorzien van dit mechaniek. Uniek zijn de onderdelen van ABS-carbon. Traditioneel worden pianomechanieken gemaakt met voornamelijk houten onderdelen. Hout zet uit en krimpt bij verschillen in luchtvochtigheid en temperatuur. In tegenstelling tot de traditionele mechanieken is ABS-carbon lichter, sterker en heeft het geen invloed van verschillen in luchtvochtigheid! Dit resulteert in een lichte aanslag, met een zeer betrouwbaar en stabiel mechaniek.

Conclusie Piano Select

Met de specificaties van de Kawai K-200, is de E-200 in zijn mat zwarte uitvoering een geweldige “volwassen” piano voor de prijs van een studiepiano. De hoogte, verhoudingen van het mechaniek en grootte van de zangbodem zijn uniek in het prijssegment waar onder andere de Yamaha B-serie en Kawai K-15E in vallen. Een zeer geschikte piano voor de (beginnende)pianoleerling of pianist met een budget rond de € 5000,-. De Kawai E-200 is voorzien van luxe opties zoals een brede lessenaar (100cm) en slowfall klavierklep.

Servicepakket

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 5277
Merk: Kawai
Bouwserie: K-serie
Model: E-200
Serienummer: F181565
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Zwart mat
Mechaniek: Millenium III met ABS-Carbon
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Toetsbeleg: Acryl/Bakeliet
Toetsenklep: Slowfall
Pedalen: 3
Hoogte: 114
Hoogte: Kawai ATX4-Kawai ATX4 alleen fabrieksaf
Gewicht: 200 kg
Afmetingen: 57 × 149 × 114 cm
Garantie: 7 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)

KAWAI ANYTIMEX4 (alleen fabrieksaf mogelijk)

Het Kawai AnyTimeX4 silent systeem de nieuwste versie van Kawai’s silent systemen, eind 2021 uitgebracht! Als Kawai dealer zijn wij trots om deze revolutionaire piano’s met dit unieke silent systeem te mogen leveren. Het AnyTime silent systeem is zowel in gebruik als technisch een onderscheidend systeem in de markt.

Waar alle andere silent systemen toetsensensoren onder de toetsen hebben die meten hoe hard welke toets naar beneden komt, heeft Kawai unieke hamersensoren (IHSS) in het mechaniek bij de hamerstelen verwerkt. Onder de toetsen is de meest vuile plek van de piano, aangezien dit de enige plaats is waar stof en vuil de piano binnen kunnen komen. Dat maakt het voor een toetsensensor (voornamelijk met open elektronica) tot een kwetsbare plek, zeker als er per ongeluk een glas drinken of andere stof tussen de toetsen op de toetsensensor terecht komt.

Maar het grootste voordeel van de hamersensor zit in het nog beter behouden van de akoestische aanslag. De toets is het beginpunt van een hele weg aan onderdelen en schakels die uiteindelijk de hamerkop in beweging brengen. Door een toetsensensor te gebruiken, meet het silent systeem alleen de eerste stap van deze lange weg waarbij alle onderdelen die volgen het uiteindelijke speelgevoel bepalen. Omdat Kawai’s hamersensor de laatste stap van deze hele weg meten, is de reactie van het geluid gekalibreerd op de laatste stap van uw akoestische aanslag. Om die reden komt het geluid en de reactie van een toetsaanslag nog veel dichter bij de akoestische aanslag dan alle andere systemen op de markt.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.

Gerelateerde producten