1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai CA49 mat zwart digitale piano

Kawai CA49 mat zwart digitale piano

2.195,00

Silent systeem: Ingebouwd
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
  • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze piano? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

De Kawai CA49 mat zwart is een nieuwe digitale piano in de CA serie. Een speelgevoel wat zo dicht mogelijk bij akoestisch komt met het Grand Feel III mechaniek. Hoogwaardige vleugelklanken, gesampled volgens de nieuwste technologieën, klinkend uit een uitgebalanceerd geluidssysteem. Een OLED display voor eenvoudige bediening, wat overbodig is bij het gebruik van de app via bluetooth. En dat alles in een prachtig design meubel!

GRand feel IIi mechaniek

Deze Kawai CA49 is uitgerust met het Grand Feel III mechaniek van Kawai. Net als bij een akoestische vleugel bevat dit mechaniek lange houten toetsen die bewegen op een balansbalk. Aan het einde van de toets wordt een hamer met gegradueerd gewicht naar boven bewogen. Ook dit is vergelijkbaar met het akoestische vleugelmechaniek. Een 3-voudig sensorsysteem per toets zorgt voor optimale spelcontrole en repetitie. Het uitgebalanceerde klavier zorgt voor de optimale balans tussen een sterk fortissimo en het zachte pianissimo. De toetsen zijn uitgerust met een toetsbeleg wat lijkt op ivoor, voor een stroef oppervlak met extra spelcontrole.

Klanken

De Kawai CA49 is voorzien van de prachtige klanken van de Shigeru Kawai SK-EX vleugel. Deze prachtige vleugels zijn wereldwijd steeds vaker terug te vinden in concertzalen en conservatoria. Om de geroemde klank van deze concertvleugel zo natuurgetrouw weer te geven, heeft Kawai SK-EX rendering klankopwekking ontwikkeld. Hierbij wordt het geluid per toets vanuit meerdere posities opgenomen, en gecombineerd met de laatste resonantie modeling technieken. Hierdoor komt de klank meer tot leven, en verandert het klankkarakter van pianissimo naar fortissimo zoals bij een akoestisch instrument. Dit gecombineerd met geluiden van het akoestische mechaniek, snaren en pedalen zorgt voor een optimale klankbeleving. In de Kawai CA49 vindt u 19 klanken van vleugels, piano’s en E-piano’s.

Met de Virtual Technician functie in de app kunt u het klankkarakter van de piano-, klavecimbel- en E-pianoklanken eenvoudig via het touchscreen veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers of terugvallende hamers instellen.

Aansluitingen

De Kawai CA49 is voorzien van de volgende fysieke aansluitingen: 2 hoofdtelefoon uitgangen (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), USB-to-host, MIDI In/Out. Daarnaast is de CA49 ook voorzien van Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio. Zo kunt u een koppeling maken met uw smartphone of tablet. Verander via uw telefoon eenvoudig de instellingen van uw CA49, of speel mee terwijl u uw favoriete muziek op de piano afspeelt. Verder is de piano uitgerust met 3 pedalen (v.l.n.r.): Una Corda, Sostenuto, Sustain.

Conclusie piano select

Met de Kawai CA49 heeft u een digitale piano van hoge kwaliteit. Met de voordelen van het Grand Feel III klavier voor een zo akoestisch mogelijke speelbeleving. Hij heeft niet de extra geluiden zoals orgels en vocalen, en het touchscreen scherm zoals de CA79. Maar de app via bluetooth heeft precies dezelfde interface en functionaliteit als het touchscreen scherm van de CA79. Dat maakt de CA49 erg interessant met het oog op de prijs. Een digitale piano waarop de beginnende leerling een basistechniek kan ontwikkelen voor de stap naar een akoestische piano wordt gemaakt. Of voor de pianist die niet de ruimte heeft voor een akoestisch instrument, qua afmeting of geluidsoverlast voor de buren.

 

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 2339
Merk: Kawai
Bouwserie: CA-serie
Model: CA49
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Rozenhout-Wit-Zwart mat
Pedalen: 3
Hoogte: 91,5
Gewicht: 58 kg
Afmetingen: 56 × 136 × 91,5 cm
Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
Donderdag 9 mei11.00u-17.00u
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.

Gerelateerde producten