1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Muzikaal cadeau
  5. Dwarsdoorsnede piano (S)

Dwarsdoorsnede piano (S)

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Nederland €6,95
België €9,50
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Dwarsdoorsnede piano (S)

Prijs

24,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

Een dwarsdoorsnede piano (S), gemaakt van onderdelen uit een oude piano. Ideaal voor een piano spreekbeurten, leuk voor op (muziek)scholen of als accessoire in een muziekruimte of woonkamer! Op een houten plaatje hebben we een onderhamer, bovenhamer en demper gemonteerd. Zo is goed te zien hoe deze 3 losse onderdelen met elkaar samenwerken!

Wij hebben regelmatig oude piano’s die we moeten afvoeren naar het grofvuil. Vaak zijn dit hele oude piano’s, of wat jongere Chinese/Koreaanse piano’s die technisch afgeschreven zijn. In beide gevallen is revisie/restauratie geen optie meer. De piano wordt door ons gedemonteerd en in onderdelen afgevoerd. Omdat wij graag bezig zijn met duurzaamheid en recycling, is het voor ons een sport geworden om zoveel mogelijk onderdelen te hergebruiken. Het (giet)ijzer, staal, messing en koper brengen we naar een lokaal recyclingsbedrijf. We bewaren de balken voor hergebruik in meubels of hulpstukken tijdens werkzaamheden, en gebruiken we boven-en onderramen in werkbanken en wandplanken. Mechaniekonderdelen worden onder andere in deze dwarsdoorsnede piano (S) gebruikt!

Als de mechaniekonderdelen er optisch nog prima uit zien en niet heel vies zijn, bewaren we ze. We verwerken ze in creatieve kunstwerken, maar nog leuker is het maken van educatief materiaal of leuke accessoires voor in huis of in de muziekkamer! Een van deze producten is de dwarsdoorsnede piano (S). Het hout waar de dwarsdoorsnede op gemonteerd is, is afkomstig uit de restmaterialen van onze eigen cajonbouw. Zo hebben we een mooi duurzaam product wat zowel educatief bij piano spreekbeurten of muzieklessen, als decoratief in de woonkamer of muziekkamer neergezet kan worden!

Tip: Koop de dwarsdoorsnede voor spreekbeurten in een voordeelset!

Gerelateerde producten