1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Diversen
  5. Pianowol geluidsisolatie akoestisch scherm

Pianowol geluidsisolatie akoestisch scherm

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Nederland €5,25
België €7,25
Gratis bij besteding vanaf €50,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Pianowol geluidsisolatie akoestisch scherm

Prijs

37,50 incl. 21% BTW

Omschrijving

Pianowol geluidsisolatie is een akoestisch scherm wat wij tegenwoordig vaak meeverkopen met geleverde piano’s! Met het plaatsen van een piano in een strakke ruimte met harde oppervlakken, kan zelfs een kleine piano al erg hard in de oren klinken. Ook als een grotere piano in een kleine ruimte wordt geplaatst is dit vaak het geval. Voor de pianist is het dan lastig om goed zacht te spelen, en voor de luisteraar kan het pianospel irriterend zijn en een drukkend gevoel op de oren. Gelukkig biedt een pianowol geluidsisolatie scherm de oplossing!

Geluid

De reden dat het geluid harder klinkt dan in de showroom of winkel waar u de piano heeft gekocht, is dat het geluid eerder wordt teruggekaatst in een kleinere ruimte. Het geluid komt eerder een muur of vloer tegen waarop het geluid teruggekaatst wordt. Zeker met harde oppervlakken, zoals gladde muren en een tegelvloer kaatsen het geluid van de piano hard terug. Gordijnen, een stoffen bankstel, en andere meubels die het geluid opbreken zullen het geluid al aangenamer maken. Een pianowol geluidsisolatie akoestisch scherm neemt de grootste en eerste weerkaatsing weg die direct vanuit de zangbodem tegen de muur aan komt, en is daardoor de meest effectieve oplossing om uw piano aangenaam te laten klinken!

Plaatsing

Een pianowol geluidsisolatie akoestisch scherm kunt u eenvoudig tussen uw muur en de piano in plaatsen. Door de afmetingen (120cm x 100cm) valt deze mooi weg achter de piano en dekt precies uw zangbodem af. Vanwege de afmetingen van het scherm is het nu nog niet mogelijk om deze te verzenden met pakketdiensten voor een schappelijke prijs. Het product is wel beschikbaar voor afhalen in onze showroom! Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een ophaalmoment af te spreken (vaak dezelfde dag of in de avonden mogelijk). Woont u in de regio? Neem dan contact op voor onze persoonlijke bezorgopties.

Let op: Met een Pianowol geluidsisolatie akoestisch scherm verhelpt u voornamelijk het geluid in uw ruimte, niet direct het contactgeluid wat naar u buren doortrilt. Voor dat laatste kunt u mogelijk met piano schotels de doorgegeven trillingen verminderen.

Eigenschappen:

  • Materiaal: Polyesterwol, gemaakt van gerecyclede PET flessen
  • B1 Brandvertragend
  • UV bestendig
  • Niet irriterend voor huid of ogen
  • 120cm x 100cm x 4 cm