1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Deel 2 – Hal Leonard pianomethode voor volwassenen (met audio-online)

Deel 2 – Hal Leonard pianomethode voor volwassenen (met audio-online)

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Deel 2 – Hal Leonard pianomethode voor volwassenen (met audio-online)

Prijs

26,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Deel 2 van de populaire lesmethode Hal Leonard pianomethode voor volwassenen. Een zorgvuldig opgebouwd lesboek met duidelijke uitleg. De theoretische elementen worden overzichtelijk weergegeven tussen de goed gearrangeerde liedjes. Deel 2 gaat verder waar deel 1 gebleven was. Na een 2 pagina’s tellend overzicht van de eerder geleerde stof, wordt de draad weer opgepakt met een stukje Beethoven en daarna een blues. Het overgrote deel van de liedjes is nu zonder begeleidingspartij voor een medespeler. De liedjes zijn volwaardige arrangementen voor de linker- en rechterhand tezamen. Maar toch kom je hier en daar nog een meespeelpartituur tegen, zeker bij de improvisatie elementen. Bij dit boek is audio-online beschikbaar om mee te spelen met muziek, voor extra veel speelplezier!

In dit boek worden onder andere de volgende onderdelen behandeld: Swing, blues elementen, arpeggio’s, transponeren, akkoordsymbolen, intervallen tot het octaaf, noten en rusten tot aan zestienden, toonsoorten, 3/8 en 6/8 maatsoorten, drieklanken, voortekens, toonladders, dynamische tekens, tempo aanduidingen, triolen, syncopen, en nog veel meer muzikale elementen voor een compleet pianospel. Het boek eindigt bij liedjes zoals Arabesque, the Entertainer en het eerste deel van Fur Elise. Met liedjes in allerlei muziekstijlen, is dit een fantastisch boek na deel 1! Hal Leonard pianomethode voor volwassenen deel 2 bevat 112 bladzijdes.

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten