1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Kawai K-200 piano

Kawai K-200 piano

Kawai K-200 piano

Serienummer: F169439
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 6091
Verkocht

5.595,00

De Kawai K-200 is de ideale piano voor het gezin of muziekschool! Een prachtige piano met vernieuwd design, die voldoen aan de hoogste eisen. De K-serie is uitgerust met het revolutionaire Millennium III mechaniek van ABS-carbon. De Kawai K-200 wordt gekenmerkt door een verfijnde aanslag, en warme open klank.

Klank

De zangbodem van een piano is een van de belangrijke onderdelen voor het klankkarakter. De Kawai K-200 heeft een massieve zangbodem van vurenhout wat een uitgebreid selectieproces ondergaan heeft. De hamerkop raakt de snaar, de snaar brengt via de kam het geluid over op de zangbodem. De zangbodem versterkt de doorgegeven klank. De eigenschappen en kwaliteit van het hout bepalen voor een groot gedeelte het volume en het karakter van de klank. Ook de hamerkop heeft grote invloed op het karakter van de klank. De hamerkop van de K-200 is opgebouwd uit een mahoniehouten kern, voorzien van een laag ondervilt en daaroverheen het bovenvilt. Dit zorgt ervoor dat de toon een mooi warm karakter heeft en komt de stabiliteit ten goede.

Millennium III mechaniek

De Kawai K-200 is uitgerust met het Millennium III mechaniek. De vleugels van Kawai zijn al lange tijd voorzien van dit mechaniek. Uniek zijn de onderdelen van ABS-carbon. Traditioneel worden pianomechanieken gemaakt met voornamelijk houten onderdelen. Hout zet uit en krimpt bij verschillen in luchtvochtigheid en temperatuur. In tegenstelling tot de traditionele mechanieken is ABS-carbon lichter, sterker en heeft het geen invloed van verschillen in luchtvochtigheid! Dit resulteert in een lichte aanslag, met een zeer betrouwbaar en stabiel mechaniek.

Conclusie Piano Select

Wat ons betreft de beste piano in dit prijssegment! Met zijn hoogte van 114cm, is de Kawai K-200 de eerste “volwassen” piano in de K-serie. Uniek is de warme open klank en lichte aanslag, ondanks het compacte design. Deze combinatie en prijs/kwaliteitverhouding maakt het de ideale piano voor in het gezin of voor gebruik in de muziekschool, en tevens onze meeste verkochte Kawai piano. Naast de Kawai K-15E (studiepiano) is goed het verschil in klank en aanslag te horen en voelen tussen een studiepiano en “volwassen” piano. Technisch gezien zijn we enthousiast over de ABS-Carbon onderdelen, kwaliteit van de hamerkoppen met mahonie kern en ondervilt, speelgewicht en klank. Uitgerust met slimme en handige elementen zoals brede lessenaar (100cm) en slowfall klavierklep. We nodigen u graag uit in onze showroom om de kwaliteit van deze piano zelf te ervaren!

Deze piano is naast hoogglans zwart ook leverbaar in wit hoogglans, en zwart hoogglans met zilver hardware of wit hoogglans met zilver hardware.

Servicepakket

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Eigenschappen
Merk: Kawai
Model: K-200
Mechaniek: Millenium III met ABS-Carbon
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Toetsbeleg: Acryl/Bakeliet
Toetsenklep: Slowfall
Pedalen: 3
Hoogte: 114
Silent: Momenteel niet ingebouwd
Gewicht: 200 kg
Afmetingen: 57 × 149 × 114 cm

Optioneel silent systeem

Deze piano kan tegen een meerprijs uitgerust worden met een Silent Systeem. Met een silent piano speelt u met een hoofdtelefoon zonder uw huisgenoten of buren te storen. Schakel het silent systeem uit en u speelt weer gewoon akoestisch.

U vindt bij Piano Select de twee meest bekende merken: Yamaha en Genio. Met meer of juist minder mogelijkheden. Van goedkoop tot duur. Met het silent systeem kunt u spelen en oefenen wanneer het u uitkomt. Uw buren of uw huisgenoten hebben geen last meer van u.

Overzicht silent systemen voor inbouw

Onderstaande inbouw silent silent systemen maken elke piano tot een silent piano. Voor de totaalprijs telt u de prijs van een piano op bij de onderstaande prijzen. Met deze mogelijkheid bent u vaak veel goedkoper uit. U hoeft dan geen jonge fabrieksmatig uitgeruste U1 of U3 occasion silent piano te kopen. Kom de mogelijkheden in de showroom bekijken en beluisteren. Alles staat speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u deze laten ombouwen tot een silent piano? Ook dat is mogelijk!

Genoemde prijzen zijn inclusief inbouw in een piano of vleugel uit ons assortiment. Prijs op aanvraag voor inbouw in uw huidige piano.

Huurkoop

De aanschaf van deze piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select “huurplan” kunt u deze Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 6 tot 60 maanden.

 • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
  • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
  • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd van 6 maanden de huur per maand opzeggen;
  • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
 • U ontvangt de piano gestemd thuis.
 • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!