1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai ES520 digitale piano verhuur

Kawai ES520 digitale piano verhuur

Kawai ES520 digitale piano verhuur

Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 1195
Aanbiedingsprijs

25,00

Silent systeem: Ingebouwd
Huurprijs: € 25 per dag mogelijk
Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: ES-serie
Kleur: Wit-Zwart
Pedalen: 1-Uitbreidbaar tot 3
Hoogte: 14,5
Gewicht: 14,5 kg
Afmetingen: 37,5 × 134 × 14,5 cm
Omschrijving

Op zoek naar een digitale piano in de verhuur die makkelijk mee te nemen is voor een verjaardag, feest of optreden? Wij hebben een Kawai ES520 digitale piano in de verhuur, voor een laag tarief van € 25,-. De Kawai ES520 zit in een stevige draagtas en komt met een Boston KS-250 kruisstandaard. Optioneel kunt u ook nog een pianobank meenemen. Via het formulier onder aan de pagina kunt u de beschikbaarheid opvragen. De huurprijs is per dag, waarbij de ES520 voor verhuur een dag van tevoren gehaald kan worden en een dag later teruggebracht mag worden. Bij ophalen van de piano dient € 100,- borg betaald te worden, die u bij het terugbrengen direct weer terugbetaald krijgt.

Kawai ES520

De Kawai ES520 digitale piano voor verhuur is een digitale stagepiano met uitgebreide klanken en functionaliteit. Door de 40watt ingebouwde speakers kunt u eenvoudig thuis op deze stagepiano spelen. Voor een optreden neemt u de ES520 eenvoudig mee, en bevat deze alle aansluitingen om aangesloten te worden op een mengpaneel of speaker. Daarnaast is er ook nog een mooie mogelijkheid om de ingebouwde speakers op dat moment uit te schakelen.

Klavier

Met het Responsieve Hammer Compact II klavier wordt het natuurlijke gewichtsverloop van een akoestische piano nagebootst. Net zoals bij een akoestische piano zijn de bassen iets zwaarder dan de toetsen in de discant. Deze semi-gewogen toetsen in combinatie met het 3-sensorsysteem zorgen voor een prettige speelbeleving. Het klavier biedt ook de mogelijkheden voor verfijnde dynamische verschillen, van zacht pianissimo tot een krachtig fortissimo. De toetsen hebben een matte afwerking wat erg fijn speelt.

Klanken

De Kawai ES520 digitale piano voor verhuur bevat de prachtige klanken van de Kawai concertvleugels SK-EX en EX. Door een gecompliceerd opname- en analyseproces wordt het karakter van elke afzonderlijk toon tot in detail gereproduceerd. Dit biedt u als pianist een groot dynamisch bereik en de mogelijkheid om een mooi emotioneel spel uit te drukken. Naast deze vleugels biedt de ES520 ruim 30 andere piano-, elektronische piano-, orgel- en strijkersgeluiden. Voor elk geluid zijn eenvoudig extra effecten zoals galm, chorus, delay, rotary en meer toe te voegen. Ook kunt u de geluiden door verschillende versterkermodellen laten klinken. Zeker met de elektronische piano’s en hammond orgels biedt dit uitgebreide mogelijkheden.

Aansluitingen

De Kawai ES520 digitale stagepiano voor verhuur heeft meerdere aansluitmogelijkheden. Zo zijn er audio-uitgangen (LINE OUT) om de ES520 aan te sluiten op versterkte audio-apparatuur in grotere ruimtes. Dit is handig als u speelt in kerken, op het podium of in de buitenlucht. Daarnaast is de ES520 ook uitgerust met USB-to-host en midi aansluitingen, om zo het klavier te gebruiken om extra geluiden op uw laptop/midi-device af te spelen. Ook de stereo-ingang (LINE IN) is prettig. Hiermee kunt u geluiden vanaf een telefoon, tablet of laptop afspelen via de ingebouwde luidsprekers.

Naast de bedraadde aansluitingen, is de Kawai ES520 ook uitgerust met Bluetooth. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om MIDI signaal uit te sturen naar uw smartphone of tablet, en kunt u Bluetooth audio activeren om eenvoudig muziek afspelen op het geluidssysteem van de ES520.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
Donderdag 9 mei11.00u-17.00u
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.