1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Schoonmaken
  5. Fiorina metaalpoets pakket – piano koperpoets

Fiorina metaalpoets pakket – piano koperpoets

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Nederland €6,95
België €9,50
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Fiorina metaalpoets pakket – piano koperpoets

Prijs

9,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

Met dit Fiorina metaalpoets pakket – piano koperpoets heeft u alles in huis om het koperwerk van uw piano of vleugel op te poetsen! Wij gebruiken deze piano koperpoets al jaren in onze werkplaats voor het poetsen van pianopedalen, wielen, scharnieren en logo’s. Wij kiezen voor Fiorina metaalpoets omdat deze:

  • Eenvoudig vlekken, aanslag en oxidatie verwijdert. Het schoonpoetsen gaat makkelijker dan de andere koperpoetsen die wij hebben getest;
  • Het gepoetste materiaal beter en langer beschermt dan andere poetsmiddelen. Zo heeft het koperwerk van uw piano een langere tijd een mooie glans!

Naast dat Fiorina metaalpoets een ideale piano koperpoets is, is het daarnaast uitermate geschikt voor het schoonpoetsen en polijsten van alle metalen. Waaronder messing, koper, chroom, zilver, goud en aluminium. Wij hebben voor u een Fiorina metaalpoets pakket samengesteld dat de volgende inhoud bevat:

  • Fiorina metaalpoets – piano koperpoets
  • 5 Airlaid poetsdoeken
  • 1 paar vinyl handschoenen

Breng een dotje Fiorina metaalpoets aan op een Airlaid poetsdoek aan. Bij groter te behandelen onderdelen kunt u de metaalpoets direct op het te behandelen onderdeel aanbrengen. Poets het onderdeel goed schoon, tot de aanslag en vlekken verwijderd zijn en het onderdeel weer mooi glanst. Wrijf het onderdeel daarna met een schone Airlaid poetsdoek of Cory Polisher poetsdoek op voor een mooie glans. Met de vinyl handschoenen voorkomt u dat uw handen onder de zwarte poetsvlekken komen. Klik hier voor een metaalpoets navulpakket met 10 Airlaid poetsdoeken en 2 paar vinyl handschoenen.

Gerelateerde producten